Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 6 signalen dat je huwelijk niet lang zal duren

6 signalen dat je huwelijk niet lang zal duren

6 signalen dat je huwelijk niet lang zal duren

Je trouwdag mag dan de mooiste dag van je leven zijn, het is ook een van de meest stressvolle dagen. Sommige stellen zijn die dag niet honderd procent zichzelf, dus dan is het voor trouwfotografen lastig om een duidelijk beeld van hun relatie te krijgen. Toch zijn er fotografen die af en toe signalen opvangen dat het koppel in kwestie niet helemaal is voorbestemd.

Lees ook: Mensen met deze naam hebben het meeste kans om te trouwen in 2017

1. De speeches

Door wie en hoe er gespeecht wordt tijdens de ceremonie, zegt veel. Fotografen vertellen dat ze al zo veel verschillende verhalen hebben gehoord, waarbij sommige gasten ontroerden met hun mooie woorden over het stel, terwijl anderen maar weinig positieve momenten kunnen bedenken.

2. Het gedrag van de gasten

Het gedrag van de families en vrienden kan een aanwijzing zijn. Ouders die rare blikken uitwisselen, lichaamstaal van de bruidsmeisjes en awkward speeches zijn een duidelijke indicatie.

3. Alles draait om de bruiloft

Sommige vrouwen dromen al jaren van hun bruiloft en verliezen zo het belangrijkste uit het oog: hun partner. Sommige bruidjes trouwen meer vanwege die droomdag dan voor hun echtgenoot.

4. De bruid en bruidegom hebben weinig aandacht voor elkaar

Het is ook hectisch op je trouwdag. Je wilt natuurlijk aan al je gasten aandacht schenken, maar ook je kersverse echtgenoot zo dicht mogelijk bij je hebben. Al is dat dus niet bij iedereen het geval. Sommige stellen brengen meer tijd door met hun gasten en hebben maar weinig oog voor elkaar.

5. Stellen die lui of egoïstisch zijn

Een vaak voorkomende trend is dat de bride to be enkel aan zichzelf denkt of snel op haar teentjes is getrapt. Combineer dat met een luie/kinderachtige bruidegom en je hebt een recipe for disaster. Stellen die snel uit elkaar gaan, zijn vaak op jonge leeftijd al in het huwelijksbootje gestapt.

6. De verlovingsshoot zegt veel…

Tijdens deze shoot krijgt de fotograaf de kans om het koppel beter te leren kennen. Hij leert wat hun verwachtingen zijn en wat ze willen voor hun echte trouwfoto’s. Maar zo blijkt ook dat de stellen minder gemeen hebben dan ze denken, dat ze elkaars wensen tijdens de shoot niet respecteren en dat ze niet altijd even positief in omgang met elkaar zijn. Lekker begin van happily ever after

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!

Bron: Cosmopolitan UK