Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 6 romantische date-ideeën om je deze herfst op te warmen

6 romantische date-ideeën om je deze herfst op te warmen

6 romantische date-ideeën om je deze herfst op te warmen

Wat. Een. Rotweer. Je wil een gezellige dag doorbrengen met je liefje, maar het park is zompig van de regen, de terrasjes zijn berekoud of opgedoekt, en samen gaan zwemmen heeft toch ook wat van z’n charme verloren. Wat te doen? Hier zijn enkele romantische date-ideetjes om je deze herfst toch warm te houden.

Kaas fondue
Ideaal voor de cheese lovers onder jullie. Waan je even in een Zwitserse chalet en prop je vol met aromatische kazen en vleesjes tot jullie allebei dik en gelukkig zijn.

Sauna
De sauna: zo’n etablissement waarvan je elke zomer weer vergeet dat het bestaat. Zonde, eigenlijk, want wat is er beter dan een dagje wegsmelten tussen de kolen en vervolgens naakt in het sprankelende water plonzen ? De zweterige blote oude mannen in het stoombad nemen we er dan wel bij.

Herfstwandeling in het bos
Een namiddagje kuieren op een knisperend, geeloranje bladertapijt en achteraf je koude handen verwarmen aan een heerlijk kommetje pompoensoep; beter dan dit wordt de herfst niet. Raap zeker wat kastanjes om achteraf te poffen bij het haardvuur. Speaking of which…

Romantische taferelen bij het haardvuur
eer moet dat niet zijn! Bij gebrek aan een berenvel en een haardvuur kunnen een tapijtje uit de tweedehandszaak en een elektrisch verwarmingstoestel ook dienen om deze ultieme romantische fantasie in vervulling te laten gaan.

Samen brownies maken
De meeste mannen koken niet graag, maar voor smeuïge ovengebakken brownies kan hij toch een uitzondering maken. Een man die geen brownies eet, is geen echte man.

Seriemarathon
Een dekentje, een kommetje chips/fruit/chocolade/marshmallows/gepofte kastanjes/jullie zelfgemaakte brownies, en je bent klaar om samen een andere wereld in te duiken. En na de ‘Netflix’ komt de ‘chill‘, als je begrijpt wat we bedoelen.

Lees ook: