Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Deze 6 kenmerken vinden mannen aantrekkelijk bij een vrouw

Deze 6 kenmerken vinden mannen aantrekkelijk bij een vrouw

Deze 6 kenmerken vinden mannen aantrekkelijk bij een vrouw

Wat zoeken mannen nu precies in een vrouw? Wij vragen het ons al decennia af. Business Insider lijkt nu het antwoord gevonden te hebben. Volgens een studie zijn mannen namelijk bewust of onbewust op zoek naar deze zes kenmerken.

hips

 

1. Hips don’t lie. Billen of borsten? Mannen kijken blijkbaar vooral naar onze heupen. Jij hebt er waarschijnlijk een hekel aan dat ze iets breder zijn, maar je lover is er stiekem dol op. Bredere heupen zijn namelijk ideaal om een kind te baren en dat speelt in op het onderbewustzijn van mannen.

 

 

 

2. Talk the talk. Een vrouw met een hoge stem wordt gekoppeld aan jeugdigheid.

voice

3. Work the hair. Glanzend, dik en lang haar vinden mannen enorm aantrekkelijk.

hair

4. Smile. Lach je vaak en zie je er gelukkig uit? Dan trek je die hottie vanzelf naar je toe. Wat ook helpt, is wanneer je mooie glimlach gepaard gaat met parelwitte tanden.

smile

5. Less is more. Toch zeker in het geval van make-up. Laat contouring, smokey eyes en felle lippen dus maar voor wat ze zijn. Mannen houden meer van een natuurlijke look. Zo kiest 40% steevast voor dames die minder make-up dragen.

naturallook

6. Vandaag is rood. Er is een reden waarom we rood associëren met lust. Het werd in het verleden al bewezen dat mannen aangetrokken worden door de kleur rood. Iets om in je achterhoofd te houden bij je volgende bezoekje aan de winkelstraat.

red

 

Lees ook:

 

Bron: Flair.be, afbeeldingen: giphy