Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 6 date-ideetjes voor een spannende avond

6 date-ideetjes voor een spannende avond

6 date-ideetjes voor een spannende avond

Bioscoopje, diner bij kaarslicht… Been there, done that. Deze date-ideetjes zijn een tikje stouter. Of je nu al jaren een relatie hebt of net aan het daten bent met de man van je dromen, probeer ze uit en beleef de avond van je leven.

Feeling hot, hot, hot

Jep, je geeft jezelf he-le-maal bloot. En hoogstwaarschijnlijk blijft het dan niet bij een onschuldige douche. Maar wat is er sexyer dan een heet stortbad? Get clean of moeten we get dirty zeggen?

Fifty Shades of Sexy

Kijk samen naar een zinnenprikkelende film à la ‘Fifty Shades of Grey’. Misschien is dat een tikje awkward in het begin – zeker met die blos op je kaken – maar daarna doen jullie wellicht zelf een Christian Grey en Anastacia Steele.

50shades

Sexual healing

Heeft hij stramme spieren van het sporten? Vertel hem dat jij hem wel wilt masseren. Steek een kaars aan, neem wat massageolie bij de hand en laat je handen over zijn lichaam glijden. Begin onschuldig bij die stramme schouder, durvers kunnen een tikje verder gaan.

Ga samen sporten

Ga een lesje bikramyoga volgen. Want geef toe: hem zonder shirt zien zweten is beter dan jouw stoutste dromen. Je moet je er natuurlijk wel bij neerleggen dat jij ook staat te zweten als een otter. Trek je mooiste sportbeha aan en flaunt those abs.

Love is sweet

Maak samen een dessert. Creëer jullie eigen ‘Lady en de Vagebond’-momentje: doop een aardbei in chocolade en stop die in z’n mond.

daten2

We spelen een (stout) spel vanavond

Daag elkaar uit voor een rondje strippoker of een spelletje ‘Doen, Durf of de Waarheid’. Trek je stoutste schoenen aan als het jouw beurt is en vraag bij de ronde ‘Durven’ bijvoorbeeld ‘Durf jij een meisje te kussen op date?’. Succes gegarandeerd.

 

Lees ook:

Bron: flair.be, afbeeldingen: giphy