Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Sterrenbeelden en hun sekshandleiding

Sterrenbeelden en hun sekshandleiding

Sterrenbeelden en hun sekshandleiding

giphy (33)

Een first date? Pols meteen even welk sterrenbeeld hij heeft. Dat zegt namelijk veel over zijn persoonlijkheid en dus ook over wat hij het liefst heeft in de slaapkamer.

Perfect weten of aanvoelen wat de ander wil in bed is een van de geheimen van goede seks. Alleen is dat niet altijd zo simpel. Gelukkig bestaan er handleidingen, zoals The Celestial Sexpot’s Handbook van astrologe Kiki T. Of je nu een believer bent of niet… alles voor de goede seks!

RAM

Hij wil het liefst snelle, agressieve en zelfs een beetje ruwe seks. Probeer eens een uitdagendere positie. Wat je ook doet, geef hem het gevoel dat hij de controle heeft.

 

STIER

Houdt van sensuele en langzame seks. De klassieke missionarishouding, daar is voor veel stieren niets mis mee.

 

TWEELINGEN

Het zijn de meesters van het vluggertje. Probeer een staande positie waarbij hij je aankijkt en tegen de muur drukt, en hij weet niet hoe hij het heeft.

 

KREEFT

Die zijn vaak een beetje besluiteloos. De ene keer willen ze het ruw, de andere keer sensueel. Wat er ook gebeurt, ze vinden het fantastisch als jij ‘on top’ bent.

 

LEEUW

Woehoew, je hebt een romantische kerel aan de haak geslagen! Kaarsjes, satijnen lakens… dat heeft hij het liefst. Lig gezellig lepeltje-lepeltje want deze jongen wil jou het liefst overal voelen.

 

MAAGD

Dit zijn gevers. Ga op je rug liggen met je benen in de lucht als een V. Zo kan je deze jongen (even) laten pronken met zijn talenten.

 

WEEGSCHAAL

Ze hebben geen sterke voorkeuren en zijn dus de makkelijkste in bed. Ze passen zich aan elke positie of aan elk standje moeiteloos aan. Met weegschalen kan je gerust een ‘next level’ proberen. Zelfs standjes waarbij hij je optilt en je jouw benen om zijn middel klemt.

giphy (32)

 

SCHORPIOEN

Ze willen veel contact, vooral veel oogcontact. Gedeelde blikken zijn part of the game. Doggy style vinden ze fantastisch, zeker als je je halverwege onverwacht een beetje draait zodat je hem in de ogen kunt kijken.

 

BOOGSCHUTTER

Ze schamen zich niet en houden van de gekste en meest impulsieve voorstellen. Hou je van seks in het openbaar? Dan heb je je match gevonden. Seks voor het raam? He likes it!

 

STEENBOK

Een beetje spanking, een beetje vuile praat…. Dat prikkelt hem! Steenbokken hebben graag de controle. Doggy style is hun favoriete standje.

 

WATERMAN

Het mag lekker speels! Heb je een vibrator in huis? Aarzel niet om hem boven te halen.

 

VIS

Vissen zijn goed in het lezen van lichaamstaal. De seks is dan ook meestal echt goed, net omdat hij precies weet wat hij wil en wat jij wil. Ze houden ook van rollenspellen. Tijd om die cowboyhoed nog eens boven te halen!

 

Lees meer:

Dit stuk fruit zou je seksleven verbeteren

5 tips om je libido te verhogen

De 14 soorten seks die we allemaal hebben