Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 standjes waar hij helemaal wild van wordt

5 standjes waar hij helemaal wild van wordt

5 standjes waar hij helemaal wild van wordt

We hebben allemaal onze favoriete standjes in bed, maar waar houden mannen van? Deze vijf standjes vinden (de meeste) mannen geweldig.

1.  Jij bovenop

Als jij bovenop hem zit, hoeft hij niks te doen en dat vind hij geweldig, want face it de meeste mannen zijn een beetje lui. Tegelijkertijd kan hij ook nog eens je borsten bewonderen en je overal aanraken.  Win-win. Ook leuk voor jou, want jij hebt nu eens alle controle. Geniet er van!

Tip: ga omgekeerd op hem gaat zitten voor een sexy variatie op dit standje.

2. Op z’n hondjes

Dit standje geeft hém alle controle. Hij bepaalt het ritme en kan je dieper penetreren. Hij kan meteen je billen in volle glorie bewonderen en dat doen de meeste mannen graag.

3. Zittende missionarishouding

Dit is een minder klassiek standje dan de gewone missionarishouding. Jij ligt op je rug met je benen opgetrokken. Hij zit op zijn knieën en houdt je bovenbenen eventueel vast. Zo kan hij zelf bepalen hoe diep en hoe snel of langzaam hij gaat. Hij heeft zo ook een goed zich op de ‘actie’ zelf, erg opwindend. Pluspunt: jij kan in dit standje ook makkelijk aan je clitoris.

4. Rechtstaand

Dit standje is perfect voor een snel en heet vluggertje. Jij kan tegen de muur staan met één of twee benen om hem heen geslagen (afhankelijk van hoe sterk hij is) of je kan tegen het bed of de keukentafel leunen zodat hij je langs achter kan penetreren. Wat je ook kiest, rechtstaand vrijen vindt hij érg opwindend.

5. Lepeltje lepeltje

Dit is een heel intiem standje. Hij kan heel je lichaam strelen en voelen én je ook clitoraal stimuleren (je kan hem daarbij een handje helpen).

 

Lees ook: