Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 signalen dat hij misschien toch niet de ware is

5 signalen dat hij misschien toch niet de ware is

5 signalen dat hij misschien toch niet de ware is

Liefde is natuurlijk geen exacte wetenschap, maar komen deze 5 dingen je bekend voor, dan is het time to move on.

1. Je hebt zijn vrienden of familie nog nooit ontmoet

Je hebt zijn vrienden of familie nog nooit ontmoet, want hij ‘wil je voor zichzelf houden’. Aan het begin van jullie relatie is dit natuurlijk heel schattig en samen in bed liggen is ook heel leuk. Maar na een tijdje moet hij toch zo overlopen van trots dat jij zijn vriendin bent dat hij je aan iedereen wil voorstellen. Zo niet, dan is het tijd voor een nieuwe vriend.

2. Het meest romantische cadeau dat je ooit kreeg was een vibrator

Was het meest ‘persoonlijke’ cadeau dat hij je ooit gegeven heeft een seksspeeltje? Dan is dat een teken dat hij vooral in seks is geïnteresseerd en ietsje minder in jou als persoon.

3. Jij neemt altijd het initiatief

Ben jij altijd degene die het initiatief moet nemen om elkaar te zien? Dan ben je duidelijk geen prioriteit op zijn lijstje. Waarschijnlijk staan andere dingen – zoals bier, voetbal en andere vrouwen – hoger op zijn prioriteitenlijstje en dat is geen goed teken.

4. Op feestjes waar jullie samen heen gaan laat hij je in de steek

Gaan jullie samen naar een feestje en zie je hem de hele avond niet? Dat is niet ok. Zeker niet als het een feestje is van zijn vrienden en je helemaal niemand kent. Een gentleman stelt je voor aan zijn vrienden en zorgt ervoor dat jij een topavond hebt (zie ook punt 1).

5. Hij heeft geen tijd of laat je op het laatste moment zitten

Is het maar moeilijk voor hem om tijd voor je vrij te maken in zijn drukke leven, of nog erger zegt hij vaak op het laatste moment af (terwijl jij je net helemaal opgetut hebt)? Dan kun je beter krijgen. Move on girl!

Lees ook: 

Eerste hulp bij liefdesverdriet

Dit zegt jouw slaaphouding over je relatie

10 dingen die je herkent als je relatie in de comforzone zit