Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 seksstandjes die je buikje verbergen

5 seksstandjes die je buikje verbergen

5 seksstandjes die je buikje verbergen

Ben jij je in bed soms iets te bewust van je buikje en love handles? Met deze standjes hoef je je nergens druk over te maken. 

1. Doggystyle

Geloof ons, met deze klassieker gaat zijn aandacht niet naar je buikje. Hallo derrière! Ben je echt heel onzeker? Pas het standje dan aan door plat op je buik te liggen, beter bekend als de ‘speed bump position’.

2. Reversed cowgirl

Het traditionele rodeostandje is niet echt vergevend voor vrouwen met een buikje. De oplossing? Draai je gewoon om! Net zo lekker en veel minder confronterend.

3. Up the wall

Rechtstaand vrijen is een instant strakmaker. En het wordt nog buikvriendelijker wanneer jij je neus, boobs en buikje tegen een muur aandrukt. Bye bye belly, hello orgasm!

4. The scissors

Vergeet lepeltje lepeltje en kies eens voor de schaar. Ga allebei op je zij liggen, gezichten naar elkaar. Leg vervolgens je bovenste been over zijn heup en schuif lekker dicht in mekaar. Zijn handen gaan recht naar je kont en je buikje zit verstopt tegen het zijne.

5. The melody maker

Camouflage voor gevorderden! Ga zijwaarts op een stoel zitten en hang naar achteren tot je met een holle rug – en dus strakke buik! – over de stoel heen ligt. Je lover zet zich op zijn knieën aan de zijkant van de stoel en you’re ready to rumble!

Bron: Flair.be
Tekst: Ellen Geboers

Lees ook:

Dit denkt hij wanneer jij (bijna) naakt bent

Bewezen: in deze ruimte hebben mannen het liefst seks

7 excuses die mannen gebruiken als ze geen relatie willen