Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 redenen om seks te hebben op een eerste date

5 redenen om seks te hebben op een eerste date

5 redenen om seks te hebben op een eerste date

Zeg maar doei tegen je sletvrees. Voortaan twijfel je niet meer of je op je date kan duiken tijdens de eerste ontmoeting. LotteLust brengt je op andere gedachtes. 

  1. Even testen Waarom eerst drie keer daten om er later achter te komen dat hij er helemaal niks van bakt in bed. Je moet toch weten wat voor vlees hij in zijn – eh – kuip heeft. Je mag best even een testritje maken voordat je je beslissing maakt.
  2. Je grootste fantasie Wilde seks met een nog relatief onbekende is een van de grootste seksfantasieën van vrouwen. Is het ook jouw stoute droom? Waarom zou je er niet voor mogen gaan? Je leeft maar één keer.
  3. Ongekende aantrekkingskracht Jullie merkten het allebei sinds het moment dat je je aan elkaar voorstelde. De seksuele spanning tussen jullie is om te snijden. En iedereen weet dat te veel spanning slecht is voor je gezondheid. Dus die spanning moet je toch op een of andere manier kwijtraken. Check hier hoe je merkt dat of hij ook seks wil.
  4. Lang droogte Hij en jij hebben totáál geen klik, hij is oersaai of heeft geen zin in vastigheid. Kortom: ’t gaat ‘m niet worden tussen jullie. Wél is hij woest aantrekkelijk en heb je al een tijdje geen goede seks gehad. Toevallig heeft hij ook wel zin in jou. Skip dan het toetje en neem het er thuis lekker van. Lees wel eerst even wat de do’s en don’ts zijn voor een onenighstand.

Onthoud: doe vooral waar jij je goed bij voelt. Happy dating!

Lees ook:

Geen zin om te daten, wel seks? Met deze datingvergelijker vind je je man

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld Sanoma Beeldbank