Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 redenen om juist wél met je vriend te gaan shoppen

5 redenen om juist wél met je vriend te gaan shoppen

5 redenen om juist wél met je vriend te gaan shoppen

Zeg eens eerlijk: hoe vaak is het al voorgekomen dat jij ging winkelen met je vriend, maar dat hij na een halfuurtje om een koud biertje begon te zeuren? Het is nou eenmaal een feit; wil je urenlang winkeltjes kijken, dan heb je aan je vriend geen goeie. Of toch wel..?

Je zou in eerste instantie wellicht sneller kiezen voor een shopping spree met je vriendinnen, of juist helemaal alleen. Niemand die aan je hoofd zeurt, niemand die eerder weg wil of te pas en te onpas zijn mening geeft. Maar wat als je juist een mening nodig hebt, of als je twijfelt of je rokje niet té kort is voor op kantoor?

Soms is de mening van een man zeer waardevol. Dus zet je angsten opzij en neem je vriend mee uit winkelen. Nog niet overtuigd? Dit zijn dé 5 redenen om juist wel met je vriend te gaan shoppen!

giphy

Hij kan zich prima inleven in die pervert op kantoor
Zo kun je gemakkelijk vragen of hij even wil checken hoe je truitje zit als je vooroverbuigt. En twijfel je over de lengte van een jurkje? Vriendlief vindt het geen enkel probleem om even naar je billen te kijken en een oordeel te vellen.

Hij zegt eindelijk eerlijk wat hij mooi vindt
Wanneer je op een doordeweekse dag aan hem vraagt wat hij van je blouse vindt, antwoord hij zonder te kijken ‘prachtig, schat!’. Maar nu sta je met hem in de paskamer en heeft hij plots de kans invloed te hebben op jouw kledingkeuze. En die zal hij zeker benutten. Altijd leuk om te weten wat hij nou écht mooi vindt, toch?

Paskamers kunnen plots heel spannend zijn
Tijdens een shopping sessie met je vriend kan een paskamer ineens in een heel ander daglicht komen te staan. Een openbare plek die afgesloten is, maar waar je wel betrapt kunt worden… you know what we’re thinking!

Je loopt niet te zeulen met alle winkeltasjes
Galant als hij is, biedt hij natuurlijk aan om alle tasjes die je verzamelt tijdens het shoppen te dragen. Zo heb jij je handen vrij om alle rekken goed door te spitten, en kun je die latte to go ook nog fatsoenlijk vasthouden. Wát een gentleman!

Je hoeft niet steeds een andere maat te pakken
Ben je net omgekleed, zit die broek niet helemaal goed en moest je tóch die maat groter hebben. Oftewel, weer omkleden en het hele riedeltje kan weer opnieuw beginnen. Yikes. Maar dit is verleden tijd als je boyfriend mee is, want hij kan dit nu voor je doen. En iedere keer als hij een andere maat aangeeft, beloon je hem gewoon met een kus!

Lees ook: