Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 rare kleine dingetjes die koppels in een lange relatie doen

5 rare kleine dingetjes die koppels in een lange relatie doen

5 rare kleine dingetjes die koppels in een lange relatie doen

Koppels in lange relaties hebben al genoeg tijd met elkaar gespendeerd om een beetje los te komen en dat resulteert soms in rare (maar schattige) gewoontes. Hier zijn vijf dingen die iedereen in een lange relatie vast herkent. Hoeveel kan jij er afvinken?

1. Jullie sturen elkaar berichtjes vanuit een andere kamer omdat jullie te lui zijn om op te staan. Is er nog vers sinaasappelsap?

2. Jullie vergeten elkaars naam omdat jullie elkaar vaak aanspreken met ‘schatje’, ‘baby’ of ‘snoezepoes’. Dus wanneer iemand je plots een vraag stelt over ‘Sam’, heb je even tijd nodig om te beseffen dat ze het over jouw bae hebben.

kanye west kardashian kim karsashian kim kardashian

copyright: giphy

3. Jullie fatsoeneren elkaar. De dagen dat je je nog urenlang klaarmaakte voor je date zijn al lang verleden tijd. Misschien scheer je zijn nekhaar, verft hij jouw grijze haren weg of knijpen jullie elkaars puisten uit… We weten dat het ooit veel erger wordt, dus houden we het maar bij deze bescheiden voorbeelden 😉

4. Jullie gaan naar het toilet met de deur open. Wanneer je een luide straal vloeistof de wc-pot hoort raken, weet je dat je een breed lachend vriendje zal zien door de deur die hij op een kiertje heeft gelaten. Next level: sommige koppels doen zelfs een nummertje 2 terwijl de ander zijn tanden zit te poetsen.

5. Jullie douchen samen, zonder seks te hebben. Er komt een moment dat jullie samen onder de douche kruipen (gewoon om water of tijd te besparen) zonder dat daar seks aan te pas komt. Gewoon, uit gemak.

 

 

Lees ook: