Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 5 gewoontes van koppels die vaak seks hebben

5 gewoontes van koppels die vaak seks hebben

5 gewoontes van koppels die vaak seks hebben

Tussen de vuile sokken en de tv-avondjes door is het niet altijd gemakkelijk om tussen de lakens te belanden voor een potje stomende seks. Maar hoe wakkeren koppels die al jaren samen zijn hun vlammetjes opnieuw aan?

1. Ze flirten

Yep, ‘oude’ koppeltjes zijn niet bang voor een beetje geflirt. Ze geven elkaar complimentjes als ‘je ziet er sexy uit’ of ‘heb ik je al gezegd dat je de mooiste billen ter wereld hebt?’. Dus geef je lover vanavond wanneer hij uit de douche stapt eens een ‘oh la la’ en wat gefluit. Het zal zijn vruchten afwerpen!

2. Ze communiceren veel

Communicatie is key voor een goede relatie. Koppels die het vuur laten branden, discussiëren vaak en hebben er geen moeite mee om hun seksuele behoeften en verwachtingen uit te drukken. Doe het uiteraard wel tactisch.

theoc

3. Ze doen aan sport

Koppels die sporten hebben de neiging vaker samen de koffer in te duiken. Na een kleine fitnesssessie of een rondje lopen in het park heb je meer energie. En de endorfines die vrijkomen zullen je zelfs zin geven om nog even verder te sporten in de slaapkamer…

4. Ze zijn niet moe

Het is geen groot geheim: wanneer we moe zijn, hebben we weinig zin in seks. Zit je agenda propvol? Dan is de kans groot dat je seksuele activiteiten op de tweede plaats komen. En dat is jammer. Neem wat tijd voor jezelf en doe af en toe een dutje. Alleen maar voordelig voor je libido!

theoc2

5. Ze masturberen

Tegenstrijdig? Helemaal niet! Door af en toe te genieten van een beetje soloseks, leer je je lichaam beter kennen en hou je je libido op peil, wat je dan weer meer zin in seks geeft. Een vicieuze cirkel!

theoc3

 

 

Lees ook:

Bron: Flair.be, afbeeldingen: giphy