Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit zijn de 4 beste standjes voor een vluggertje

Dit zijn de 4 beste standjes voor een vluggertje

Dit zijn de 4 beste standjes voor een vluggertje

Je hebt echt wel zin om vanavond met je partner onder de lakens te duiken, maar Expeditie Robinson komt op tv, je ogen vallen bijna dicht en morgen wordt het ook al laat… Gelukkig bestaat er zoiets als een vluggertje, en het ene standje doet daarvoor beter dienst dan het andere.

1. Doggy Style

Voordeel: onderzoekers aan de Universiteit van Kentucky onderzochten 14.000 mannen en vrouwen en ontdekten dat doggy style een van de meest intense manieren is om klaar te komen. ‘Voor mannen is er veel wrijving en diepe penetratie,’ vertelt sexpert Ian Kerner. ‘Bij vrouwen is er directe stimulatie van de g-spot.’

Zo werkt het: jij gaat op handen en knieën zitten. Hij knielt achter jou met zijn bovenlichaam recht omhoog of een klein beetje over je heen gebogen.

2. Stand and Deliver

Voordeel: zelfs te lui om je broek helemaal uit te doen? Geen probleem. Door je een beetje te bukken, verstrak je als het ware je vagina en hij heeft gemakkelijk toegang tot je clitoris voor dubbele pret!

Zo werkt het: jullie staan beiden recht. Jij bukt je een beetje, hij penetreert je achterlangs.

3. Cowgirl

Voordeel: het draait uiteraard niet altijd om een orgasme (dat kan blijkbaar zelfs gevaarlijk zijn), maar volgens Kerner is girl-on-top ongetwijfeld de meest efficiënte manier voor een vrouw om een orgasme te krijgen. En aangezien jij er waanzinnig knap uitziet vanuit zijn positie, zal het ook niet lang duren voor hij zijn hoogtepunt bereikt.

Zo werkt het: ga boven op hem zitten, duw je af op zijn borst en glijdt op en neer op zijn dijen.

Lees ook
Sabine haar man is homoseksueel, maar ze leven nog samen

4. Scoop Me Up

Voordeel: na een lange dag is foetushouding soms het enige wat je nog kan geven. Dit is letterlijk as lazy as it gets. Ideaal dus vlak voor het slapengaan of als eerste wat je doet als je wakker wordt. En superhot dankzij het maximum aan lichaamscontact.

Zo werkt het: jullie liggen allebei op jullie zij, in dezelfde richting. Jij trekt je knieën een beetje op terwijl hij je zachtjes aan je bekken optrekt en je achterlangs penetreert.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Women’s Health | Beeld: Getty Images