Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 4 tips om de seksuele spanning op te bouwen

4 tips om de seksuele spanning op te bouwen

4 tips om de seksuele spanning op te bouwen

Tease before you please. Verleiden door te plagen zorgt voor een hetere sex. Door te teasen bouw je nóg meer seksuele spanning op. En als die dan eenmaal losbarst… Vuurwerk! Maak je vriend gek van verlangen. Hoe? LotteLust geeft je 4 tips.

Spannende berichten

De makkelijkste manier om te verleiden en daarbij seksuele spanning op te bouwen is om hem te teasen. Daarnaast is het ook heel leuk om te zien hoe je vriend of scharrel hierop reageert. Stuur hem overdag al eens een spannend berichtje of fotootje. Zorg dat je niet te specifiek bent. De beste tease-berichtjes laten hem zijn fantasie de vrije loop laten.  Dat zal zeker naar meer smaken. Wedden dat hij niet kan wachten om jou te zien.

Aanraken (of juist niet)

Zodra twee mensen elkaar aanraken, komen er feel good-hormonen vrij. Van af en toe een subtiele aanraking zal hij steeds meer en meer naar je verlangen. Geef een lichte tik op zijn billen en loop dan weg. Een andere tactiek is om juist visueel te teasen, door bijvoorbeeld om te kleden of je eens sexy uit te rekken. Houd hem dan op een afstand. Als hij je niet kan krijgen, wil hij je alleen nog maar meer.

Lees ook: Dit zijn de ultieme turnons in bed voor mannen

Gebruik je ogen

Wees niet bang om met je ogen te spreken. Onderschat nooit dat je blik precies kan aangeven wat jij van hem wil. Als je al een tijdje een relatie hebt, kijk je elkaar niet zo aandachtig aan als eerst. Kijk hem aan met je zwoelste blik, lik of bijt hierbij op je onderlip en wend je blik weer af nét voordat hij zijn move wil maken.

Laat los

Laat je vriend of scharrel niet te lang smachten. Wie geduld heeft, moet natuurlijk beloond worden. Dat doe je met deze geweldige voorspel tips.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Sanoma Beeldbank