Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > In 4 stappen naar de perfecte blowjob

In 4 stappen naar de perfecte blowjob

In 4 stappen naar de perfecte blowjob

Volg deze vier tips en zo kan jij je vriend héél aangenaam verrassen met de perfecte pijpbeurt.

Het belangrijkste is laten merken dat je er zin in hebt. Dat betekent dat je er de tijd voor moet nemen, je moet zorgen dat je lekker zit/staat/ligt en dan… actie!

1. Voorspel

Ook voor een blowjob is voorspel nodig, het is voor een man namelijk niet prettig als je zijn penis in je mond neemt als die nog niet fier rechtop staat. Om dat voor elkaar te krijgen, bewerk je zijn erogene zones met je handen en mond. Zoals bij elk ander voorspel, dus.

2. De geishamassage

Voor je met je mond aan de slag gaat, laat je je handen het werk doen. Vergeet niet om hem zachtjes aan te pakken en gebruik altijd glijmiddel. Als je een man aftrekt, mag je behoorlijk wat druk gebruiken. Beweeg van onder naar boven toe en hou een goed tempo aan.

3. En dan… de mond

In deze fase mag de penis geen contact meer maken met je handen. Dat vermindert namelijk de sensatie van het contact met je lippen. Verander zijn geslacht nooit van positie, maar verander zélf van positie indien nodig.
Begin met zachte en snelle kusjes langs de schacht tot net onder de eikel. Let op je ademhaling, want ook die speelt een rol. Laat eventueel het puntje van je tong van tussen je lippen komen voor nattere kussen.
Laat je tong nu over z’n hele penis gaan. Lik eraan alsof het een ijsje is. Stop altijd nét voor de eikel, zodat hij meer wil en gek wordt van verlangen.
Nu begin je aan het echte werk. Ga met je tong langs de rand van zijn eikel en ga langzaam over op de eikel zelf.
Zuig daarna zachtjes aan zijn eikel. Neem ook de rest van zijn lichaam onder handen, zo maak je hem helemaal wild.
Neem nu zijn voorhuid tussen je lippen en ga omlaag tot de eikel bloot is. Je bent niet verplicht om de op-en-neer-beweging te maken. Je handen dienen nu als verlengmiddel van je mond.

4. En erna?

Of je het sperma van je lover nu doorslikt of niet (dat beslis je helemaal zelf), zorg ervoor dat je niet meteen je mond afveegt met een zakdoekje of naar de badkamer spurt.

Als Meneer gaat klaarkomen, zwelt zijn eikel op en voel je iets samentrekken langs zijn urinebuis. Let goed op die voortekenen, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bron: Flair.be

Lees ook:

Op deze plekken worden vrouwen het liefst aangeraakt

20 verrassende seksweetjes

De 14 soorten seks die we allemaal hebben