Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit zijn 4 van de beste standjes voor orale seks

Dit zijn 4 van de beste standjes voor orale seks

Dit zijn 4 van de beste standjes voor orale seks

1. Kleren aan

Trek je rokje of jurkje omhoog (sorry, werkt niet met een broek) en zet je op de rand van een of ander meubelstuk terwijl hij tussen je benen knielt. Het is zelfs niet noodzakelijk om je slipje naar beneden te doen; duw het opzij en laat hem de rest doen. De impulsiviteit en spontaniteit maken het su-per-sexy! Je kan het op elke plek doen die niet je slaapkamer is: de bank, een keukenstoel, zijn kantoor…

Dit standje is ook beter voor zijn nek dan wanneer je gewoon op je rug ligt, waardoor hij het wellicht langer kan volhouden.

 

 

2. Zijwaartse 69

In plaats van de traditionele – en eerlijk gezegd: meer clumsy – versie waarbij de een bovenop de ander ligt, ga je nu allebei op je zij liggen. Het is veel comfyer en hij heeft betere toegang.

3. Rechtstaand

Laat hem liggen op de bank terwijl jij over hem heen staat. Jij hebt niet alleen een heel goed uitzicht over zijn lichaam, het wordt ook meteen duidelijk hoeveel hij ervan geniet. Als je in een gulle bui bent, kan je naar voren leunen en je handen gebruiken om hem zelf ook een beetje te teasen.

4. Jij bovenaan

Terwijl hij op bed ligt, kniel je boven zijn gezicht. Ga niet liggen staren naar het plafond, maar kijk hem recht aan. Er is geen grotere turn-on dan oogcontact terwijl jullie helemaal heet en zweterig worden.

Tekst: Elke Spelters

Lees ook:

7 sekstips die elke vrouw moet uitproberen

Zoveel calorieën verbrand je met deze standjes

In 4 stappen naar de perfecte blowjob