Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Over deze 3 dingen kun je maar beter zwijgen tegen je partner

Over deze 3 dingen kun je maar beter zwijgen tegen je partner

Over deze 3 dingen kun je maar beter zwijgen tegen je partner

Natuurlijk gaat eerlijkheid boven alles. Zowel in liefdesrelaties als in vriendschappelijke relaties is eerlijk zijn van groot belang. Het is de basis van vertrouwen en vertrouwen is onmisbaar. Toch kun je soms ook té eerlijk zijn en dat heeft niet altijd positieve gevolgen.  Dan kun je beter zwijgen tegen je partner. In deze gevallen bijvoorbeeld.

1. Je vindt je schoonfamilie maar niks

Het kan dat het niet klikt tussen jou en je schoonfamilie en dat is jammer. Het is mogelijk dat jullie niet dezelfde mening delen over een bepaald onderwerp. Toch is het geen goed idee om je partner uitdrukkelijk te laten weten dat je het niet kunt vinden met je schoonouders, schoonbroer of -zus. Je mag niet tussen je partner en zijn of haar familie in gaan staan. Uiteindelijk is familie het allerbelangrijkst.

2. Verhalen over je ex

Dat je partner wilde weten hoeveel relaties er op je kerfstok staan, wilt niet zeggen dat hij of zij ook wil weten hoe die relaties eraan toegingen. Als een ex je gekwetst heeft, mag je dat natuurlijk weleens laten vallen, maar het is een absolute don’t om je ex op te hemelen. Als iets je aan je ex herinnert, houd het dan alsjeblieft voor jezelf.

3. Wat je níét zo mooi vindt

Niemand is perfect en er zijn sowieso bepaalde uiterlijke kenmerken die je minder mooi vindt aan je partner. Toch is het belangrijk dat je die specifieke dingen voor jezelf houdt. Zeg je partner welke lichaamsdelen je wel onweerstaanbaar en knap vindt en vergeet de minpuntjes.

Lees ook