Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10 vrouwen vertellen over hun beste sex ooit

10 vrouwen vertellen over hun beste sex ooit

10 vrouwen vertellen over hun beste sex ooit


Een van de leukste dingen om over te praten met vriendinnen is sex. Je krijgt namelijk niet zo vaak een realistische kijk op het sexleven van een ander. Daarom vroeg lifestyleblad Women’s Health vrouwen wat hun aller-aller beste ervaring op het gebied van sex was. Lees en leer!

“Mijn vriend zei altijd dat hij mij weleens uren oraal wilde bevredigen. Toen hebben we het op een dag geprobeerd. Hij deed het een uur lang en ging zelfs door nadat ik klaarkwam. We namen korte pauzes, maar het was geweldig om op mijn genot te kunnen concentreren.” – Jenna, 28 jaar.

“Het liefst laat ik mijn kleding zo lang mogelijk aan. Ik hou van lingerie, dus ik vind het jammer als het zo snel uitgaat.” – Bree, 31 jaar.

“Mijn favoriete vrijpartijen zijn óf heel luid óf heel zacht. Een keer sliepen mijn vriend en ik bij een vriendin. Ze had hele dunne muren, dus we moesten heel stil zijn. Het maakte de sex heel dringend en opwindend.” – Ally, 23 jaar.

“Wanneer hij mijn borsten aanraakt tijdens omgekeerde cowgirl. Ge-wel-dig.” – Kristin, 28 jaar.

“Ik vond douchesex nooit heel boeiend, totdat mijn vriend en ik glijmiddel erbij gingen gebruiken. De glibberigheid van het glijdmiddel en het gevoel van water op mijn huid is een heerlijke sensatie.”- Katie, 24 jaar.

“Mijn favoriete standje is met mijn benen over zijn schouders. Het voelt geweldig en mijn vriend vindt het ook fijn.” – Jane, 35

“Wij deden een keer doggie style voor de spiegel. Het was erg opwindend om te zien aan onze gezichten hoe we er van genoten.” – Andi, 27 jaar.

“Ik houd mijn benen recht en gespannen als hij mij naar binnen gaat. De ‘strakke binnenkomst’ voelt geweldig en ik kom bijna altijd tot een hoogtepunt dankzij dit standje.” – Kelsey, 26 jaar.

“Mijn vriend wrijft een ijsklontje tegen mijn clitoris voordat hij begint met orale sex. Het ijskoude gevoel gevolgd door de warmte van zijn tong is een geweldige sensatie.” – Jill, 27 jaar.

“Ik had nooit gedacht dat ik dirty talk leuk zou vinden, maar wanneer mijn vriend omschrijft wat er gebeurt (waar zijn handen heengaan, hoe mijn borsten eruitzien). Het is heel opwindend om dat te horen.” – Jamie, 31 jaar.

Wat was jouw beste sex?

 

Meer over sex:
– Vrouwen willen sex na zoveel dates?
– 15 vreemde sex feitjes die je nog niet wist
– Tips voor een beter orgasme