Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 18 onlogische dingen die ALLE gedumpte vrouwen doen

18 onlogische dingen die ALLE gedumpte vrouwen doen

18 onlogische dingen die ALLE gedumpte vrouwen doen

Post break-up gedrag is vaak verre van logisch. Laten we eerlijk zijn, soms is het zelfs lichtjes belachelijk. En toch doen we deze dingen allemaal.

1. Jezelf voorhouden dat je ex (niet deze, maar die van daarvoor) toch niet zo’n slechte partij was. En zijn Facebook-profiel checken om uit te vlooien of hij al onder de pannen is…

2. Je jezelf inbeelden als eenzaam bejaard besje. En ernstig overwegen om een kat te nemen. Of misschien zelfs twee?!

catlady

3. 24 keer luisteren naar het drakerige Goodbye My Lover van James Blunt en daar hartverscheurend bij huilen.

4. Alles doen wat je maar kunt bedenken om supergezond te worden. Sporten, slaatjes, die dingen.

5. Facebook checken om uit te vogelen of hij ook naar dat feestje gaat, en dood willen als hij er niet bij staat. En als hij wél uitgenodigd is: 3 dagen doorbrengen in kledingwinkels + 5 uur in de badkamer.

facebookstalken

6. Het profiel bestuderen van alle chicks die zijn foto’s liken.

7. Zijn nummer verwijderen (maar het eerst proberen te onthouden. Just in case).

8. Telkens weer tegen jezelf zeggen dat hij de grootste idioot aller tijden is. En dan terugdenken aan die keer toen hij bloemen liet bezorgen op je werk. En weer in tranen uitbarsten.

suckyperson

9. Charlotte opbellen. Claire opbellen. En dan Sofie, Marion, Tina, Charlotte, Claire, Sofie, Marion, Tina. En mama.

10. Hem opbellen op een zaterdag om 6u ’s ochtends na 13 glazen wijn. Wat je daarna vergeet (of verdringt – of in dit geval: verdrinkt). Brak wakker worden met een smsje: ‘Heb je me gebeld?’. En dan zo veel spijt hebben als haren op je hoofd.

11. Ben & Jerry’s binnenwerken met een gigantische soeplepel. Bij jezelf denken dat je dik bent. Boos worden op jezelf. Jezelf voorhouden dat je sowieso in je eentje zal eindigen. En wéér naar de diepvriezer lopen.

icecream

12. Naar de kapper gaan en je haar laten kortwieken. Of drastisch kleuren. Advies van de redactie: denk er minstens een weekje over na.

13. Hem een brief van 8 pagina’s schrijven, met prachtige metaforen en lekker dramatische woorden. En die dan in je lade stoppen of -extra dramatisch- verbranden.

14. Hem van je Facebook gooien. En de volgende dag Charlotte bellen om te weten te komen of hij nog iets gepost heeft.

15. The Notebook nog een keer kijken en jezelf beloven dat jullie elkaar binnen zes jaar vast opnieuw ontdekken…

16. Als je op hetzelfde feestje belandt als hij: schaterlachen om de jokes van die sukkel die je probeert te versieren. En af en toe kijken of hij je in het oog houdt.

17. De foto’s uit de mappen ‘Côte d’Azur 2012’, ‘Disneyland 2011’ en ‘You & me aan zee 2010’ openklikken. Bij jezelf denken dat hij toen slanker was en meer haar had, vooraan. En je een beetje beter voelen. Een beetje.

18. Een sms schrijven: ‘Liefje…’. Hem deleten. Opnieuw beginnen: ‘Ik weet niet hoe ik…’. Weer deleten. Opnieuw beginnen: ‘KLOOTZAK’. Even wachten. En op ‘Send’ drukken. Oeps.

Volhouden tijger, this too shall pass.

Lees ook:

Bron: flair.be