Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 11 signalen die bewijzen dat jullie een ‘match made in heaven’ zijn

11 signalen die bewijzen dat jullie een ‘match made in heaven’ zijn

11 signalen die bewijzen dat jullie een ‘match made in heaven’ zijn

Je bent verliefd. Wat een heerlijk gevoel! Je wordt spontaan gelukkig bij het horen van zijn stem en je hart smelt wanneer je weer een lief bericht van hem krijgt. Maar zijn jullie een echte ‘match made in heaven‘? Deze 11 signalen bewijzen het. 

1) Jullie lachen om elkaars grappen

Hoe stommer de grap, hoe beter. Jullie houden ervan om elkaar aan het lachen te brengen, en zeker met de moppen die alleen jullie begrijpen. #relationshipgoals

2) Gesprekken over de toekomst

Jullie huwelijk ligt al helemaal vast in jullie gedachten, en kinderen gaan er ook zeker komen. Daar hebben jullie immers al uren over gepraat. Maar er is geen druk, want tijd brengt raad en trouwringen.

3) Knuffelend een film kijken

Al die dure uitstapjes hoeven niet voor jullie. Je houdt ervan om samen met hem al knuffelend op de bank te liggen. En ’s morgens word je in elkaars armen wakker in bed. We laten jullie zelf invullen wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd.

4) Pyjama’s all the way

Geen schaamte in jullie relatie! Met je haar in de war en zonder make-up word je naast hem wakker. Wanneer hij dan fluistert dat je er prachtig uitziet, smelt je hart!

5) Jullie dwingen elkaar niet

Jij sleept hem niet mee om te taan shoppen en hij verplicht jou niet om op zijn PlayStation te spelen. In jullie relatie kunnen jullie nog steeds je eigen ding doen.

6) Af en toe een cadeautje

Toen jullie één maand samen waren, stond hij klaar met een bos bloemen. Jij gaf hem een fles wijn om samen op te drinken. Jullie verwachten absoluut geen dure cadeaus van elkaar. Het zijn de kleine dingen die tellen.

7) Geheimen zijn veiling

Je kan alles, maar dan ook alles vertellen tegen hem. Nee, ‘pinky promise’ is niet alleen iets voor beste vriendinnen!

8) Uitgaan met vrienden

Wanneer hij samen met vrienden wat gaat drinken, vind jij dat prima. Hij maakt er ook nooit een probleem van wanneer jij samen met vriendinnen op stap gaat. Want in een goede relatie moet je ook tijd maken voor je eigen vrienden en vriendinnen.

9) In gedachten bij elkaar

Als jullie dan niet bij elkaar zijn, denken jullie wel aan elkaar. Wanneer hij onverwacht een lief berichtje stuurt, gaat er een heerlijk gevoel door je lichaam.

10) Steun en toeverlaat

Jullie steunen elkaar in alles wat jullie doen. Jij hebt respect voor zijn passie en hij toont interesse in jouw projecten.

11) Elke date is bijzonder

Ook al zijn jullie al jaren samen, elke date is nog even bijzonder. Jullie stralen en houden gewoon veel van elkaar!

Bron: cosmo.ph

Lees ook:

BEWEZEN: Je lichaam weet wanneer je de ware liefde gevonden hebt!

12 megahits waarvan je vast niet wist dat het covers waren!

BEWEZEN: dit is de ideale leeftijd om te trouwen