Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10x jullie meest gênante sexblunders: ‘Hij huilde om zijn ex’

10x jullie meest gênante sexblunders: ‘Hij huilde om zijn ex’

10x jullie meest gênante sexblunders: ‘Hij huilde om zijn ex’

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic op het VIVA-forum. Deze week: sexblunders.

Een date die nietsvermoedend sambal op je flamoes smeert of per ongeluk een wind laten terwijl hij tussen je benen ligt. De VIVA-forummers onthullen hun meest gênante sexblunders.

Beeld iStock
  • Sylphide75: “Ik had sex met mijn partner, maar mijn hoofd stond er duidelijk niet zo naar. Tijdens het neuken flapte ik er ineens uit: ‘Heb je de grijze bak al buiten gezet?’ Oeps. Hij was ineens niet meer in de stemming, gek hè?”
  • Roary: “Mijn vriendin had afgelopen weekend een leuke date. Het klikte en ze belandden uiteindelijk in bed. Tijdens de daad begon deze jongen zichzelf echter aan te moedigen. Hij riep letterlijk ‘Kom op *zijn naam*, je kan het. Pak haar!’ En meer van zulke dingen die mijn vriendin niet meer meekreeg omdat ze compleet dubbel lag. Misschien onnodig om te zeggen, maar meneer is niet gebleven die nacht.”
  • Taralina: “Een onenightstand die tijdens de daad riep dat hij een kind van me wilde. Wát een afknapper en zo vreselijk ongeil. Ik was meteen klaar met de vrijpartij.”
  • Portishead: “Een ex van mij barstte in een enorme huilbui uit na de sex. Op zich kan dat best voorkomen, want er kan een hoop loskomen tijdens de daad. Maar toen ik hem ernaar vroeg, vertelde hij dat ie zo bedroefd was om zijn ex-vriendin. ‘Hè, wat?!’ dacht ik. Hij legde uit dat zijn ex nooit kon klaarkomen en vond het zo zielig voor haar dat het zo oneerlijk verdeeld was, want ik kon wél goed klaarkomen. Ik was niet zo blij met deze uitleg en verdacht hem ervan niet over zijn ex heen te zijn. Kort daarna heb ik het uitgemaakt.”
  • salinarosseno: “Een vriend van mij ging een keer met een vrouw mee naar huis. Op een gegeven moment zat zij naakt op de bank en hij met zijn gezicht tussen haar benen. Ineens liet ze een enorme wind in zijn gezicht, zo hard dat zijn pony omhoog waaide. Hij kon niet meer verder en is al snel naar huis gegaan.”
  • PokingTheBear: “Ik had een spannende date bij háár thuis. Ik had beloofd eten mee te nemen, dus schoof met een tas vol Surinaams eten bij haar aan. Na het eten begonnen we aan elkaar, als een soort dessert. Jammer dat de sambal aan mijn vingers en mond geen goede match bleek met haar vagijn…”
  • S-a-r-kast: “Ik was ooit de eerste voor een jongen. We waren net een minuut of vijf bezig, toen hij in vaart afnam. Ik had het idee dat ik hem een beetje moest aanmoedigen, dus zei: ‘Ga door, ga door!’ Jong en braaf als hij was, ging hij door. Achteraf bleek dat hij al klaargekomen was. Dat had hij dus iet laten merken, en hij ging ook gewoon door! Met als gevolg dat ik eerst naar een condoom kon gaan vissen, want die zat ergens diep vanbinnen, en een morning-afterpil kon gaan halen bij de apotheek.”
  • Delite: “Ik had een onenightstand die tijdens de daad steeds maar zei: ‘Ik word NIET verliefd op je, ik word NIET verliefd op je.’ What the fuck? Het stomme is dat hij het wel werd. Na weken lastig gevallen te zijn, moest ik heel kwaad worden voor hij me met rust liet.”
  • Studente93: “Mijn ex-vriend en ik wisselden tijdens de sex van standje. Ik ging bovenop. Op een gegeven moment zei mijn ex dat ik zo nat was dat het net Duinrell leek. Mijn reactie: ‘Daar kikker je wel van op, hè?’ Hij kwam niet meer bij. We hebben een pauze moeten inlassen vanwege zijn slappe lach.”
  • Geelheer: “Ik was een keer met mijn eerste vriendje bezig, bij mijn ouders op zolder. Het was heel leuk, tot het moment dat mijn beste vriendin binnen kwam lopen. En hij daar zo van schrok dat hij zijn hoofd enórm hard stootte tegen de laaghangende dwarsbalken boven mijn bed.”