Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10x de meest romantische gebaren om je partner eens écht te verrassen

10x de meest romantische gebaren om je partner eens écht te verrassen

10x de meest romantische gebaren om je partner eens écht te verrassen

Het is altijd een leuke verassing als je partner onverwachts iets liefs voor je doet. Maar dit kan natuurlijk ook andersom. Weet je niet zo goed hoe je je partner kunt verassen? Wij hebben een aantal romantische gebaren die elke man op prijs stelt. 

1. Stuur een appje

Door hem onverwachts een lief of grappig appje te sturen, kun je zijn dag echt een beetje beter maken. Het hoeft zeker geen lap tekst te zijn. Door een opmerking, foto of inside joke te sturen, laat je merken dat je aan hem denkt.

2. Koken

Liefde gaat door je maag, toch? Maak eens een keer zijn lievelingsgerecht. Ben je niet zo goed in de keuken? Je kunt tegenwoordig ook van alles bestellen. Tip: serveer het bestelde gerecht wel op een mooi servies. Zo oogt de maaltijd een stuk luxer.

3. Favoriete snacks

Iedereen heeft wel een snack die je elk moment van de dag zou kunnen eten. Haal eens een keer onverwachts zijn lieveling snack. Wedden dat hij dit heel erg waardeert?

4. Stuur een kaartje

Door een kaartje te sturen laat je zien dat je moeite doet. Hoe leuk is het om thuis een kaartje te ontvangen? Je partner verwacht dit zeker niet, dus je verrast hem er zeker mee.

5. Schrijf een romantisch berichtje op een post-it

Verras je partner door een klein berichtje op een post-it te schrijven en ergens waar hij het niet verwacht op te hangen. Zo’n klein berichtje tovert zeker weten een glimlach op zijn gezicht.

6. Maak lunch voor hem klaar

Hij kan natuurlijk zelf zijn boterhammen smeren, maar eens in de tijd is het wel leuk om hem te verwennen. Maak eens een keer wat anders dan dat hij altijd meeneemt. Zo verras je hem wanneer hij wilt gaan lunchen.

7. Hou een ‘hem’-dag

Doe eens een hele dag dingen die hij leuk vindt. Bijvoorbeeld zijn favoriete film kijken, bier drinken en gamen. Haal zijn favoriete snacks en eten in huis. Je kunt hem natuurlijk ook in de slaapkamer goed verwennen.

8. Geef hem een klein cadeautje

Krijg je normaal ook kleine cadeautjes van je partner? Je kunt het natuurlijk ook terug doen. Een klein cadeautje is al genoeg. Het gaat om het idee en de verrassing.

9. Stuur hem een spraakmemo

Je stem van je partner maakt je altijd blij. Je kunt elkaar natuurlijk bellen, maar overdag is er altijd wel één van de twee druk. Een spraakmemo sturen kan altijd en is leuker dan een appje.

Lees ook
10 complimenten die alle mannen willen krijgen

10. Plan een date

Plan een romantische avond voor jullie twee. Vertel hem de dresscode en de tijd dat hij klaar moet staan en neem hem mee op date. Dit kan van alles zijn; uiteten, bioscoop of een dagje weg.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fem-Fem | Beeld: Getty Images