Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10 tekenen dat hij de ware is

10 tekenen dat hij de ware is

10 tekenen dat hij de ware is

Jullie zijn ontzettend verliefd, maar is hij ook de ware? Als deze tien dingen goed zitten, dan heb je je soulmate gevonden!

1. Je vertelt hem intieme dingen

Aan je beste vriendin vertel je sowieso alles. Als je ook het gevoel hebt dat je over alle aspecten van je leven met je vriend kan praten (ja, ook over je diepste geheimen en je meest gênante momenten), zit je goed, omdat het betekent dat je hem door en door vertrouwt.

2. Je respecteert hem zoals hij is

Iedereen heeft irritante gewoontes, en ook je vriend laat altijd en overal zijn sokken rondslingeren en doet nooit de afwas. Maar als je hem kan aanvaarden zoals hij is en hem niet (te veel) wil veranderen, zijn jullie echt voor elkaar gemaakt.

3. Je kan je je toekomst zonder hem niet voorstellen

Denk je aan samenwonen of trouwen, of aan kinderen? Droom je helemaal weg als je naar je vriend kijkt? Bedenken jullie spontaan namen voor jullie toekomstige kinderen? Yep, he’s the one.

4. Jullie lachen samen

Zelfs als je je echt kut voelt, kan hij je aan het lachen brengen. Humor is heel belangrijk in een relatie. En als  je veel lacht heb je minder stress en voelt je je gelukkiger.

5. Je voelt je enorm tot hem aangetrokken

Als je met hem over straat loopt, voel je je heel trots. En op een feestje wil je die knapperd maar al te graag aan iedereen voorstellen. Zelfs al is hij geen klassieke adonis, je voelt je zo aangetrokken tot hem dat je hem altijd wil kussen en knuffelen. Chemie is iets heel bijzonders.

6. Je bent helemaal jezelf bij hem

Je hebt het gevoel dat je helemaal jezelf kan zijn bij hem. Je hoeft je nooit anders voor te doen en je voelt je niet onzeker bij hem.

7. Hij maakt een betere persoon van je

De ware is iemand die het beste in je naar boven haalt. Je voelt je slimmer, grappiger en aantrekkelijker. Door hem ben je de beste versie van jezelf. En door jou is hij de beste versie van zichzelf.

8. Hij begrijpt je beter dan wie ook

Soms zijn er dingen die je niet goed onder woorden kan brengen. Maar hij begrijpt perfect wat je bedoelt zonder dat er veel uitleg nodig is. Het is een goed gevoel om elkaar te begrijpen met één blik en zonder veel woorden.

9. Je kan het goed vinden met zijn vrienden en familie

Familie en vrienden betekenen veel voor iedereen, dus is het belangrijk dat je met zijn familie en vrienden overeenkomt, en vice versa. Je hoeft geen beste vrienden te zijn, maar als je een feestje kan doorkomen zonder ruzies, zit je goed.

10. Jullie hebben dezelfde waarden en normen

De waarden en normen die je belangrijk vindt, maken je tot wie je bent. Je hoeft natuurlijk niet over alles  hetzelfde te denken, maar dezelfde waarden hebben is wel belangrijk voor een lange en goede relatie. Eerlijkheid, respect, trouw, gelijkheid… Dat zijn dingen waarover je het eens moet zijn.

Bron: Flair.be
Tekst: Chaima Saysay

Lees ook:

Waarom knuffelen na seks een goed idee is

6 dingen waar mannen op afknappen

Bewezen: trouwen maakt je dikker