Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10 redenen waarom hij van borsten houdt

10 redenen waarom hij van borsten houdt

10 redenen waarom hij van borsten houdt


Ze kunnen er vaak niet over ophouden: vrouwelijke vormen. Vooral borsten zijn een geliefd onderwerp van gesprek. Groot, klein, rond, plat, breed of smal. Eigenlijk vinden ze elk paar borsten wel interessant. Vrouwonline zet tien redenen waarom mannen van borsten houden voor je op een rijtje!


1. Fascinerend om naar te kijken

Uiteindelijk maakt het niet uit welke maat of vorm je hebt; mannen vinden borsten fascinerend. Individueel heeft elke man een voorkeur, maar om naar te kijken zijn ze allemaal leuk!

2. Ze voelen lekker aan
Er is weinig dat net zo lekker aanvoelt als een zachte borst. Daarom kunnen mannen, wanneer ze kans krijgen, het niet laten hun handen er op te leggen.

3. Ze zien ze graag bewegen!
Bijna net zo graag als ze aanraken, zien mannen borsten graag in beweging. De manier waarop ze op en neer gaan als je loopt of springt, het trekt automatisch alle mannelijke ogen naar ze toe.

4. Ze werken als een paar
Sommige dingen zijn gewoon bedoeld om in paren te komen: sokken, schoenen en.. borsten. Alléén erg mooi, samen het ideale koppeltje.

5. Zo zacht als een kussen
Mannen leggen hun hoofd graag op je borsten omdat ze zo zacht zijn en lekker liggen. Reden genoeg toch?

6. Als een lovehandle
In verschillende seksuele posities is het heerlijk om ze als lovehandles te gebruiken. Bij bijvoorbeeld het doggy style-standje is dit erg populair onder de mannen.

7. Ideale bron van informatie
Mannen denken aan tepels te kunnen zien of een vrouw opgewonden is en in voor een lekkere vrijpartij. Een soort radartjes dus.

8. Ze zijn mysterieus
Als een man jouw borsten nog nooit heeft gezien, maar alleen verstopt onder truitjes, zijn ze interessant vanwege het mysterie. Elk paar borsten is namelijk uniek, dus het liefst ziet hij ze allemaal!

9. De welving is geweldig
Mannen houden van curves en daar vallen onze borsten ook onder. Rond, zacht en welvend: de ideale samensmelting.

10. Borsten maken de man gelukkiger
Onderzoek heeft uitgewezen dat borsten de man gelukkiger maken. Slechts vijftien minuutjes per dag besteden aan het kijken naar borsten en de man leeft weer wat langer!

Bron: Yourtango.com