Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10 plaatsen waar je ooit sex moet hebben

10 plaatsen waar je ooit sex moet hebben

10 plaatsen waar je ooit sex moet hebben

Allebei geil, maar geen slaapkamer in de buurt? Who cares? Sex op gekke plekken is juist enorm spannend! Zet de volgende 10 plaatsen maar alvast op je to do-list.

Strand

Als cocktail is ‘ie al heerlijk, maar échte sex on the beach is nog veel beter. Een goede beurt op het strand is een klassiekertje die iedereen ooit gedaan moet hebben. Enne, dat zand tussen je billen moet je maar voor lief nemen.

Bus

Midden in de bus op elkaars schoot klimmen is misschien wat onsubtiel, maar hoe spannend is het om achterin de bus stiekem wat handwerk te verrichten, terwijl er op de bank vóór jullie gewoon mensen zitten?

Vliegtuig

Veel mensen hebben ‘m op hun lijstje, maar hoeveel hebben het nu eigenlijk echt gedaan? Of het comfortabel is betwijfelen we, maar deze moet je ooit zeker nog eens proberen!

Werk

Onder het motto ‘even de werkstress ontladen’: sex op de werkvloer. Niet alleen lekker maar ook nog eens enorm spannend, want wat gebeurt er als jullie betrapt worden? Wil je het echt goed doen, dan ga je natuurlijk voor het bureau van de baas.

Sauna

Heet, heter, heetst! Hoewel de sauna je uit zichzelf al flink laat zweten, is dit een echte aanrader. En tja, naakt was je toch al.

Club

Jij en je nieuwe vlam staan elkaar flink op te geilen in de club. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven en besluiten naar huis te gaan. Wacht… naar huis? Natuurlijk niet! De wc is véél spannender, geloof ons maar! Bovendien kan je na de daad mooi weer verder feesten.

Pashokje

Dat een dagje samen shoppen best vermoeiend is, weten we allemaal. Kies om bij te komen eens voor een break in het pashokje van je favo winkel! Succes gegarandeerd 😉

In de regen

Je kent ‘m wel: het hartstochtelijke filmmoment waarop twee geliefden elkaar beminnen in de stromende regen. Moet je toch gewoon een keer geprobeerd hebben?

Lift

Het vergt wat gevoel voor timing in combinatie met een flinke portie geluk, maar opwindend is een partijtje sexen in de lift zéker.

Zee

Zie je al voor je hoe jullie tussen de zwemmende mensen stiekem jullie badkleding uittrekken en erop losgaan? Een echte aanrader! Bijkomend voordeel: dat je in het water zo licht bent, maakt het een stuk comfortabeler.

Beeld: iStock