Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > 10 dingen die mannen liever niét willen tussen de lakens

10 dingen die mannen liever niét willen tussen de lakens

10 dingen die mannen liever niét willen tussen de lakens

We hebben allemaal wel eens blunders begaan in de slaapkamer, en degenen die nu met hun hoofd schudden: niet liegen! Om die blunders in de toekomst tot een minimum te beperken, vroeg de website Your Tango aan mannen wat hun grootste no-nos zijn in bed. Dit is hun top 10. Read and learn…

1. Huilen

Ook al had je net de meest ontroerende seks ever, mannen vinden het niet geweldig als je na jullie stomende vrijpartij in tranen uitbarst.

2. Over baby’s praten (zelf niet als je er zonet eentje probeerde te maken)

Is de relatie nog pril? Zeggen dat “jullie de mooiste baby’s ooit zouden maken” of dat “je met hem echt wel kinderen wil”, is een absolute don’t. Omgekeerd geldt dat ook, mannen.

3. Zien dat jij je verveelt

Geniet je niet van het moment? Hij merkt het sowieso. Verschillende mannen wezen erop dat vrouwen die niet enthousiast zijn in bed, een grote turn-off zijn. Vooral wanneer jij on top zit.

4. Hardhandig zijn met de penis

We hebben het dan over krabben, bijten of vijandig zijn tegen de piemel. Gewoon niet doen.

5. Jou in een vreemde taal horen spreken die je niet echt beheerst

“Een meisje dacht dat het sexy was om Spaans tegen me te spreken in de slaapkamer… alleen, ze wist niet wat ze aan het zeggen was en begon woorden te verzinnen.” Houd het lekker bij je moedertaal als je Spaans/Frans/Duits niet optimaal is.

6. Dat je slaperig bent

Als je toont dat je moe bent, geef je hem de indruk dat je niet gefocust en zelfs ongeïnteresseerd bent. Ruining the moment… Niets zo vreselijk dan je partner zien gapen in het heetst van de strijd.

7. Te veel praten…

“Natuurlijk is dirty talk oké, maar wanneer een meisje een random conversatie begint te voeren, is dat een echte mood killer.” Bewaar je praatjes voor tijdens het knuffelen na de daad.

Lees ook
Dus dáárom vrijen mannen graag ’s ochtends

8. …of te veel awkward silences

Lig er niet bij als een lijk, het kan erg zenuwslopend zijn. Mannen houden ervan als je zegt wat je leuk vindt in bed. Ze zijn net als honden en willen beloond worden voor hun goed gedrag. Geef dus complimentjes en laat van je horen.

9. Naar hem (of zijn mannelijke lid) verwijzen als schattig

Het is zowel vernederend voor hem als voor jou. Het is een beetje vergelijkbaar met de babytalk (punt 2). Doe het niet.

10. Orgasmes faken

Je doet niemand plezier met een fake orgasme. Integendeel, je vereeuwigt er alleen de typische mannelijke mentaliteit mee. “Er heeft nog nooit iemand bij mij gefaket”, said every guy, ever. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Copyright: Elke Spelters | beeld: GettyImages