Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De beste orale sex tips

De beste orale sex tips

De beste orale sex tips

Het is geen geheim dat mannen graag oraal verwend willen worden. Hoe word je daar als vrouw nu een pro in? Het is iets waar je steeds beter in kunt worden door te experimenteren, oefenen en door advies van je partner te vragen.

Je kunt je partner of lover vragen wat hij lekker vindt, maar nog leuker is om hem te verrassen met wat nieuwe technieken. Lees deze tips voor een betere pijpbeurt:

Begin langzaam

Laat hem genieten van het langzame gevoel van jouw mond op mijn geslacht. Wees teder door te beginnen door zijn penis te likken en te kussen voordat ze het volledig in je mond neemt.

Tongen

Het draait niet alleen om de positie van je lippen. Maak veel gebruik van je tong op de gevoeligste plekjes: de eikel en het onderste deel van zijn penis.

Deepthroat

Voor de vrouw is het ongemakkelijk, maar voor hem is het heel fijn om geslacht diep in je mond te voelen. Om je kokhalsreflex te verminderen, moet je je ontspannen. Neem diep adem, ontspan je keel en kaak en steek daarbij je tong uit.

Kokhalsreflex

In sommige posities is de kokhalsreflex een stuk minder merkbaar: ga op je rug op bed liggen terwijl je partner over je heen hangt.

Oogcontact

Het is moeilijk, maar probeer eens vaker om oogcontact te maken met je lief tijdens de orale sex. Mannen vinden het namelijk een geweldige turn on. Bovendien verhoogt oogcontact de intimiteit en passie binnen een relatie!

Speeksel

Niks is vervelender voor een man tijdens het pijpen dan het gevoel van een scheurende, droge mond. Zorg dat je genoeg speeksel blijft overbrengen op zijn penis. Last van een droge mond? Een andere oplossing is glijmiddel met een smaakje.

Experimenteren

Niet alles kan aangeleerd worden. Blijf nieuwe dingen uitproberen om erachter te komen wat je partner lekker vindt en wat niet. Merk je dat hij van een bepaalde techniek geniet? Houdt dit ritme aan en herhaal, herhaal, herhaal!

Meer weten over dit orale sex? Lees ook:

Fouten de vrouwen maken tijdens orale sex
Zonder huidje? Verwentips
Feiten over orale sex

Bron: iDiva