Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Zonde dat je zo negatief over jezelf kunt denken’

Brief van de week: ‘Zonde dat je zo negatief over jezelf kunt denken’

Brief van de week: ‘Zonde dat je zo negatief over jezelf kunt denken’
Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Toespraak

Het is inmiddels bijna vijftien jaar geleden dat mijn moeder overleed, en al die tijd heb ik de toespraak die ik op haar begrafenis hield niet durven teruglezen. Ik had me in mijn hoofd gehaald dat het een slechte speech was, dat niemand er destijds van onder de indruk was geweest en ik schaamde me er dan ook voor.

Lees ook
Brief van de week: ‘Deze man verdient jou niet, lieve zus’

Onlangs kwam ik ’m tegen toen ik in mijn mailbox naar iets anders zocht en waagde ik me er toch aan. Mijn schaamte bleek nergens voor nodig: ik was juist best onder de indruk van wat ik had opgeschreven en voorgelezen. Een heel groot deel kon ik me niet meer herinneren, dat had ik heel diep weggestopt. Zonde dat je zo negatief over jezelf kunt denken.

Karin

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.