Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Bij de eerste echo bleek dat er geen hartslag te zien was’

Brief van de week: ‘Bij de eerste echo bleek dat er geen hartslag te zien was’

Brief van de week: ‘Bij de eerste echo bleek dat er geen hartslag te zien was’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Roze wolk

Een paar weken geleden keken we zo uit naar het nieuwe jaar. Eindelijk zouden wij aan onze familie en vrienden vertellen dat we in verwachting waren van ons eerste kindje. We hadden al plannen over hoe we het zouden vertellen. We zaten echt op die roze wolk. Helaas hebben we niet lang op die wolk mogen zitten. Bij de eerste echo bleek dat er geen hartslag te zien was, met een miskraam als gevolg.

Lees ook:
Brief van de week: ‘Ik wil tegen iedereen zeggen: houd moed’

Daar gaan alle plannen die je voor ogen hebt. Inmiddels is het 2022, ik heb hier wel een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant ligt een heel nieuw jaar voor ons, maar dit jaar had ik mij toch net iets anders voorgesteld. Een traantje zal ik nog zeker laten dit jaar.

S.

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: GettyImages