Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Persoonlijke verhalen > Brief van de week: ‘Beter een goede buur dan een verre vriend, het klopt wat mij betreft zó’

Brief van de week: ‘Beter een goede buur dan een verre vriend, het klopt wat mij betreft zó’

Brief van de week: ‘Beter een goede buur dan een verre vriend, het klopt wat mij betreft zó’

Soms is het makkelijker om gevoelens op papier te zetten dan ze daadwerkelijk uit te spreken. Elke week wordt in Flair een ingestuurde brief van een lezeres gedeeld. Omdat deze mooie woorden hoe dan ook wat extra aandacht verdienen.

Wat een gemis

Beter een goede buur dan een verre vriend, het klopt wat mij betreft zó. Ruim tien jaar woonde ik naast je, we werden destijds verliefd op hetzelfde nieuwbouwproject. Allebei hadden we een zoon van dezelfde leeftijd en waren we zwanger van een meisje. En dan heetten onze mannen ook nog eens allebei Maarten. Het voelde direct zo vertrouwd. Jouw kinderen liepen – toen ze iets ouder waren – zonder schroom ons huis binnen en andersom.

Lees ook
Brief van de week: ‘Ze vertelde me dat de artsen die het hadden geplaatst onervaren waren’

Natuurlijk wilde je oppassen toen mijn man en ik met spoed naar het ziekenhuis moesten met de oudste. En die lange zomeravonden, de ene keer in jouw tuin, dan in die van ons… Ik ga jullie enorm missen nu jullie het avontuur opzoeken aan de andere kant van het land. We mogen altijd langskomen, heb je me op het hart gedrukt, en dat zijn we ook absoluut van plan. Jullie zijn nog niet van ons af.

Priscilla

Ook iets delen? Stuur je brief naar flair@dpgmediamagazines.nl. Elke week wint één inzender deze mooie IK HEB FLAIR-armband, speciaal ontworpen en met de hand gegraveerd door kayasieraden.nl.

Beeld: GettyImages