Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Zonder huidje? Verwentips!

Zonder huidje? Verwentips!

Zonder huidje? Verwentips!

Aftrekken: gewoon simpelweg met je hand de huid om de penis op en neer trekken. Maar wat als die voorhuid ontbreekt? Wat doe je dan? Er zijn steeds meer mannen met een besneden penis en ook die worden graag bevredigd via aftrekken of orale seks. Vrouwonline zet de tips & tricks voor je op een rijtje!

Besneden penis

Bij een besneden penis is de voorhuid gedeeltelijk of volledig verwijderd. Dit betekent dat de eikel bloot ligt, waardoor hij wat minder gevoelig is dan een onbesneden piemel. Deze verminderde gevoeligheid betekent overigens niet dat je hem ruw aan moet pakken, dat is geheel afhankelijk van de wensen van je bedpartner. Als hij pas net besneden is, kan het nogal pijnlijk zijn als het er hard aan toe gaat.

Nat maken

Wanneer de voorhuid in tact is, zorgt deze ervoor dat de eikel vochtig blijft. Als de voorhuid ontbreekt, is het handig als je de penis nat maakt met glijmiddel, olie of spuug. In principe kun je alle handelingen die je verricht tijdens het aftrekken van een penis mét voorhuid ook gewoon uitoefenen op een besneden jongeheer.

Eerder al gaven we tips hoe je je partner het lekkerst af kunt trekken. Met wat glijmiddel of olie zijn deze zo aangepast aan een besneden man.

Maak eens een kommetje van je hand, doe hier wat glijmiddel in en wrijf over zijn eikel. Een andere tip is ‘deze vuist op deze vuist’. Gebruik ook hierbij genoeg glijmiddel en laat de penis eerst door de ene vuist en dan door de andere vuist glijden, wissel de handen snel achter elkaar af. Gebruik de ene hand voor de beweging naar boven, de andere voor de beweging naar onderen. Dit creëert één vloeiende beweging die hem snel naar een hoogtepunt brengt!

Droog houden

Juist omdat de eikel minder gevoel is, kun je ook voor een ruwere versie van bevredigen kiezen. Vraag van tevoren wel even of hij dit prettig vindt. Smeer je handen in met wat babypoeder. Je kunt dan met je hand over de eikel wrijven, of je maakt van je duim- en wijsvinger een ringetje en gebruikt deze om de eikel er doorheen te laten glijden. Succes verzekerd!

Andere tips zijn uiteraard welkom, zet ze in een berichtje onder dit artikel en deel je wijsheid.