Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Zo ontdek je of je vriend (of man) op Tinder zit

Zo ontdek je of je vriend (of man) op Tinder zit

Zo ontdek je of je vriend (of man) op Tinder zit

Sinds het begin van de app in 2012 werden er al tien biljoen matches gecreëerd. Het is geweldig als je single bent, maar in een relatie kan het soms voor problemen zorgen. Heeft je partner zijn oude profiel nog niet verwijderd of zit hij stiekem nog op Tinder? 

Zit mijn vriend op Tinder?

De website Swipe Buster zorgt ervoor dat jij kunt checken of je partner actief is op Tinder. Het is niet gratis, dus je moet er wel iets voor over hebben. Voor vijf dollar krijg jij het antwoord op je prangende vraag. Je kunt op de website de voornaam, leeftijd en woonplaats ingeven van wie je maar wilt opzoeken.

Tinder heeft een database met informatie van al zijn gebruikers die bovendien ook openbaar is. Zo is het geen moeilijke kwestie om te ontdekken. Vervolgens geeft Swipe Buster iedereen weer die voldoet aan de criteria die jij opgegeven hebt. Zo kun je hun foto’s zien, wanneer ze Tinder gebruiken en of ze naar mannen of vrouwen op zoek zijn.

Een slim idee, maar het doel van Swipe Buster is niet om bedriegers te ontmaskeren. Het gezicht achter de website wil vooral aantonen dat we ons niet bewust zijn van de hoeveelheid data die online beschikbaar is over ons. We geven te snel informatie over onszelf prijs, en bedrijven waarschuwen ons er niet voldoende voor.

(Beeld: Corbis)

Lees ook