Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Zo geef je hem de nacht van zijn leven

Zo geef je hem de nacht van zijn leven

Relaties & opgebiecht
Zo geef je hem de nacht van zijn leven

Of we het nu wil toegeven of niet: iedereen wil graag goed zijn in bed. Hier een paar tips om hem een nacht te bezorgen die hij niet snel zal vergeten…

Goede seks begint buiten de slaapkamer

Voor je je richting slaapkamer begeeft voor een wilde nacht, zijn er een heleboel dingen die je kunt doen om wat extra peper toe te voegen aan je seksleven. Stuur hem eens een sexy berichtje terwijl hij op het werk is, ga voor een romantisch etentje, een sensuele massage… Al deze dingen zullen alleen maar bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Wees niet bang om te experimenteren

Dit wil niet zeggen dat je je à la 50 Shades of Grey moet laten vastbinden, maar een klein experiment af en toe kan zeker geen kwaad. Speel met je zintuigen. Het zal je verbazen hoe goed je andere zintuigen zullen werken wanneer je bijvoorbeeld niet meer kunt zien. Probeer dus eens een blinddoek wanneer je je partner wilt verwennen. Wedden dat hij alles veel intenser zal aanvoelen?

Oogcontact is dé sleutel

Wanneer je iemand in de ogen kijkt, krijg je een veel intiemer gevoel. Zeker wanneer jullie gezichten maar enkele centimeters van elkaar verwijderd zijn. Natuurlijk moet je nu ook geen wedstrijdje ‘om het langst’ gaan organiseren, maar een paar blikken hier en daar kunnen wonderen doen.

Neem het heft in eigen handen

Assertiviteit is enorm belangrijk als je een onvergetelijke nacht wilt beleven. Mannen houden van vrouwen die weten wat ze willen. Neem dus de controle en bepaal zelf wat er gaat gebeuren. Hij zal het fantastisch vinden!

Shoppen is altijd een goed idee