Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Zo gaat het nu met de vrouwelijke verleiders van Temptation Island 2017

Zo gaat het nu met de vrouwelijke verleiders van Temptation Island 2017

Zo gaat het nu met de vrouwelijke verleiders van Temptation Island 2017

Wacht jij ook met smart tot het nieuwe seizoen van Temptation Island ein-de-lijk van start gaat? Je bent niet de enige. Daarom zochten wij uit hoe het nu gaat met de verleidsters van het vorige seizoen. Kun je alvast in de stemming komen.

Pommeline Tillière

Toen Merijn er eindelijk achterkwam hoe sneaky Lisa zich gedroeg, ging hij direct in op de avances van de rondborstige Pommeline. Een jaar later zijn de twee nog steeds samen en heeft het stel een YouTube-kanaal waarop ze regelmatig video’s posten. Daarnaast werkt Pommeline als tattoo-artist.

Saartje Polomé

De innige momenten tussen Saartje en Herbert hebben voor heel wat onrust gezorgd in zijn relatie met Jolien, maar ondanks alles zijn die twee nog bij elkaar. De verleidster zelf heeft inmiddels ook een leuke man aan de haak geslagen: Medi. ‘Ik leerde hem kennen in een hotel op Mallorca, waar ik als animatrice werk in een hotel. Medi heeft dezelfde job,’ zo vertelde ze eerder aan het Vlaamse weekblad TV Familie.

Parastoo Pereira

Na haar deelname heeft Parastoo een heftige periode doorgemaakt. In februari vorig jaar deed ze in het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal uit de doeken dat ze worstelde met een depressie. ‘Weet je, Temptation Island is als een luxueuze gevangenis, waar alles kan en mag. Ik heb dingen gedaan die ik me zelfs niet meer kan herinneren. Toen ik mezelf bezig zag op tv, was ik zo kwaad. Hoe kon ik mezelf al zo verliezen op dag één?,’ zei ze in februari. Uit haar Instagramfoto’s blijkt dat het inmiddels een stuk beter met haar gaat.

Jij bent vier keer duurder, maar ik ben drie keer gelukkiger???????

Een bericht gedeeld door P a r a s t o e (@parastoeepereira) op 21 Sep 2017 om 4:33 (PDT)

Manouh D’haeyere

Je bent niet de enige bij wie er niet meteen een belletje gaat rinkelen bij het horen van de naam Manouh. Tijdens de uitzendingen van vorig jaar werd er al veel gesproken over het feit dat de roodharige verleidster amper in beeld was en ging er op Twitter zelfs een opsporingsbericht rond (die we in een nieuwe teaser wederom voorbij zagen komen). Na haar deelname maakte Manouh al snel via social media bekend dat ze een relatie heeft.

Bo Laura Soetaert

19 jaar was Bo toen ze als verleidster meedeed aan Temptation Island. Op haar Facebookpagina valt te lezen dat ze inmiddels een relatie heeft met dj Nick A Velli.

Ashley Magdalena

Wat we ons vooral van Ashley herinneren is haar tochtje op een paard samen met Niels. Die was allesbehalve romantisch, maar door de opmerkingen van de blonde verleidster wel heel hilarisch.

Voor haar deelname aan Temptation was Ashley ook al te zien in het programma Ex on the Beach en vorig jaar zagen we haar in Dutch Ridiculousness.  Leuk om te weten: eerder datete Ashley een tijdje met Haroon, die je kent van Tempation Island 2016.

Rowena Saffignani

Over verleidster Rowena is weinig bekend. Op haar Facebookpagina is wel te zien dat ze een relatie heeft.

Danyla Suitela

De sensuele dans tussen Danyla en Jefferson is wat we ons nog het meest kunnen herinneren van haar deelname aan Temptation Island. Ze werkt momenteel als danseres, en als we haar Instagramaccount mogen geloven start Danyla een eigen kledinglijn, D&S genaamd. Wij zijn benieuwd.

Natasja Burgers Temprano

Natasja verscheen pas later op het eiland, maar liet een onvergetelijke indruk achter – vooral op Jefferson. Hij was direct ondersteboven van de krullenbol. Hoewel hun blikken anders deden vermoeden, is het niets geworden tussen de twee. Het ziet ernaar uit dat Natasja nog steeds vrijgezel is en volop van het leven geniet, soms ook met andere ex-deelnemers van Temptation.

Lynn Lybeart

Net als Natasja verscheen ook Lynn veel later op het eiland dan de andere verleidsters. Even leek Jefferson geïnteresseerd, maar die ruilde haar al snel in voor Natasja. Lynn timmert momenteel hard aan de weg als make-up-artist en heeft – als we haar accounts op social media mogen geloven – geen relatie.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf 1 februari te zien bij RTL 5. De eerste twee afleveringen kan je vanaf 25 januari ook al via Videoland bekijken.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Instagram | Beeld Instagram, Facebook, RTL

[RECENT_POSTS]