Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Zo heb je het beste stiekem seks in zijn oude kinderkamer

Zo heb je het beste stiekem seks in zijn oude kinderkamer

Zo heb je het beste stiekem seks in zijn oude kinderkamer

De kans is groot dat je deze kerstdagen een bezoekje brengt aan je schoonouders. Dat is eigenlijk best leuk, want dat geeft je de kans om eens door zijn oude fotoboeken te bladeren (die twee jaar dat ‘ie een buitenboordbeugel moest, had hij even voor je verzwegen), zijn oude kinderkamer te inspecteren en.. seks hebben in zijn bed met FC Twente-lakens.

Toegeven, die lakens zijn niet direct een turn-on, maar stiekem seks hebben terwijl zijn ouders beneden aan het praten of aan het koken zijn, kan best spannend zijn. Bovendien kan het goed dat de wijn tijdens het eten en jullie zorgvuldig uitgekozen kerstoutfits jullie allebei behoorlijk hitsig heeft gemaakt. Met onderstaande tips kan het niet mis gaan!

1 Zorg dat eventuele foto’s van oma even omgedraaid zijn. Als je happend naar adem ineens haar blik vangt, kan dat een behoorlijke moodkiller zijn

2 Probeer er overdag tussenuit te sneaken. ’s Nachts, als iedereen in bed ligt, valt het ritmisch kraken van het bed des te meer op.

3 Over dat krakende bed: probeer het deze Kerstmis eens staand tegen een muur, of zittend op zijn bureaustoel, of liggend op zijn bureau.. Mogelijkheden zat!

4 Ga voorbereid te werk. Dat klinkt inderdaad niet romantisch, maar echt romantisch ging het met die FC Twente-hoeslakens toch ook niet worden. Zorg voor voldoende tissues om de boel na afloop eventueel op te ruimen, een kerstsok om in te bijten als je het uit wil schreeuwen en eventueel een condoom.

5 Televisie in de kamer? Zet ‘m dan aan. Het geluid van Home Alone zal jullie gehijg en gekreun wat overstemmen. Draai als het kan het scherm uit je gezichtsveld, een minderjarige Macaulay Culkin lijkt ons absoluut geen turn-on.

 

6 De deur op slot. Duh.

 

Lees ook: