Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > ZIEN: pasgetrouwd koppel staat in de file en doet openingsdans dan maar op autosnelweg

ZIEN: pasgetrouwd koppel staat in de file en doet openingsdans dan maar op autosnelweg

ZIEN: pasgetrouwd koppel staat in de file en doet openingsdans dan maar op autosnelweg

Jeff en Rebecca Payne hadden zich de afsluiter van de mooiste dag van hun leven wel nét iets anders voorgesteld toen ze vast kwamen te staan in een gigantische file in de Amerikaanse staat Ohio.

De pasgetrouwde tortelduifjes Jeff en Rebecca waren onderweg naar hun avondfeest wanneer een ongeval een gigantische file veroorzaakte in de Amerikaanse staat Ohio. Het koppel zat net als heel wat andere Amerikanen ongeduldig aan te schuiven… tot een andere mobilist het bruidspaar spotte.

Er vloeiden wat traantjes. De dans groeide uit tot een echte party op de autostrade.

Ludiek voorstel

Enkele mensen uit Kansas vroegen aan Levi Curby, de fotograaf van het koppel, wat de twee op dat ogenblik aan het doen zouden zijn als ze niet in de file stonden. Levi antwoordde dat ze dan vast al aan hun openingsdans begonnen waren. En dus startte het paar hun openingsdans alvast op de autostrade. ‘When You Say Nothing At All’ galmde door de boxen en er vielen enkele traantjes.

Redder in nood

Uiteindelijk kwam een vriend van de vader van de bruidegom het koppel redden uit de file. Hopelijk hebben Jeff en Rebecca nadien hun openingsdans nog eens mogen overdoen. Maar dan in betere omstandigheden.

Lees ook:

Copyright: Robine van Tilburg