Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Weg met onzekerheid in de slaapkamer: 10 tips

Weg met onzekerheid in de slaapkamer: 10 tips

Weg met onzekerheid in de slaapkamer: 10 tips

Niets kan je meer kwetsbaarder doen voelen dan naakt voor iemand anders staan. Vooral vrouwen kunnen behoorlijk onzeker zijn over hun lichaam waardoor sex soms ongemakkelijk is. Terwijl zelfbewuste vrouwen nu juist zo aantrekkelijk zijn!

Lees dus snel deze 10 tips om een zelfverzekerde minnares te worden!

Naaktlopen

Het klinkt misschien gek, maar naakt rondlopen (thuis of course) is goed voor je zelfverzekerdheid. Verstop je lichaam eens niet de hele dag. Wees trots op je lichaam en je zal merken dat  je je bij anderen ook meer op je gemak zal voelen in je nakie. Begin alleen met thuis naaktlopen, als je daarna lekker in je vel zit, kun je hetzelfde bij je partner doen. Jij blij, hij blij! Zelfverzekerde vrouwen zijn sexy!

Solosex

Ken jij je eigen lichaam wel goed? Ja, we hebben het over masturberen! Het helpt om je seksualiteit te ontwikkelen. Je leert je eigen lichaam beter kennen en je kunt sexpartners betere aanwijzingen geven over wat jouw gevoelige plekjes zijn.

Accepteer jezelf

Niet denken dat je niet mooi of goed genoeg bent! Stop die negatieve gedachten en accepteer je uiterlijk en innerlijk, zodat je je onvolkomenheden kan loslaten. Niemand is perfect!

Sexy talk

Het is even slikken als je begint met dirty talk. No worries, je raakt snel in de juiste flow. Een slimme manier om te beginnen is virtueel. Dus met sexting en telefoonsex. Gauw genoeg krijg je zin om het ook face-to-face te doen met je partner!

Vertrouwen

De beste manier om over je onzekerheden heen te komen, is door gewoon te ontspannen en je partner te vertrouwen. Vrijen hoeft niet ongemakkelijk en oncomfortabel te voelen. Sex draait om genot, dus heb er plezier in!

Trainen

De meeste vrouwen voelen zich onzeker in bed doordat ze niet lekker in hun vel zitten. Je kunt je curves accepteren, maar als dat niet lukt, zit er niks anders op dan te gaan sporten. Als jij in een strak lichaam zit, zul je je veel sexyer voelen.

Oefenen

Practise makes perfect, veel oefenen dus. Sex is een gezonde sport en je kunt het nooit genoeg doen. Als je het vaak doet, voel je je steeds minder ongemakkelijk.  “Aw liefje, nog één keertje?”

Ga kaal

Een kale poes vindt niet iedereen prettig. Máár, met een goed zicht op de boel daar beneden, ontdek je hoe je vagina eruit ziet. Veel vrouwen weten weinig van hun eigen anatomie down under. Bovendien vinden veel mannen het een ongelofelijk sexy plaatje.

Verander je blik

Hoe je tegenover sex staat, kan veel zeggen over je bedprestaties. Als je sexen ziet als iets plezierigs en sexy’s, straal je dat ook uit naar je partner. Onzekerheden zijn niet nodig, plezier wel!

Handje helpen

Wanneer je er echt niet uitkomt na deze tips, kun je ook een professional opzoeken om tot de kern van de slaapkameronzekerheden te komen. Er is niks mis mee om hulp in te schakelen van een sextherapeut. Soms staat iets heftigers dan vetrolletjes je in de weg om je op je gemak te voelen in bed. Lees ook: Beter sexleven: zoek een hobby Bron: Idiva.com