Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Bewezen: dit vind de man heel opwindend

Bewezen: dit vind de man heel opwindend

Relaties & opgebiecht
Bewezen: dit vind de man heel opwindend

Mannen en voorspel zijn geen goede combinatie, zo wordt wel eens beweerd. Ze zouden het maar onzin vinden, en vooral erg overschat. Maar uit een recent onderzoek blijkt nu dat ze toch wel degelijk van wat zoenen, strelen en ander gefriemel houden. Lucky us!

Uit onderzoek van datingsite Victoria Milan blijkt namelijk, dat mannen houden van vrouwen die initiatief nemen, en niet alleen maar wachten tot hij de eerste stap zet. Af en toe het heft in eigen handen nemen en hem verleiden kan hij juist heel erg waarderen. Ladies, you know what to do … Maar pas op dat je niet té wild wordt, want je schrikt de man juist erg af meet een een agressieve aanpak. Dus smooth en sexy is de boodschap.

75 % van de mannen houdt van voorspel. Maar dat hoeft niet per se lichamelijk voorspel te zijn. 68 % van de mannen wordt helemaal wild van mentaal voorspel. En daarmee bedoelen ze bijvoorbeeld naughty sms’jes, jij die voorbijloopt in pikante lingerie terwijl hij nietsvermoedend televisie aan het kijken is, of een pikant kiekje via de mail versturen…

Goed; Nu komen we to the point en delen we zeer handige informatie: de meeste gevoelige of erogene zones bij mannen. Op 1: de geslachtsdelen. Go figure. Op 2: de kin. Say what? En op 3: de nek.

Lees ook:

 

Bron:Victoria Milan, Flair.be

Tekst: Isa Naeyaert

 

Shoppen is altijd een goed idee