Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Waarom seks onder water een slecht idee is

Waarom seks onder water een slecht idee is

Relaties & opgebiecht
Waarom seks onder water een slecht idee is

Niets zo spannend als stiekem onder water vozen met je vakantieliefde of huidige vlam, niet? Seks onder water is vast iets dat op de bucketlist van menig liefdeskoppel staat. Helaas moeten wij je vertellen dat het niets meer dan een superslecht idee is. Behalve dat het alles behalve comfortabel is, zijn er een aantal redenen om beter geen seks onder water te hebben. Weten welke redenen dit zijn? Lees en leer.

Droog

Hoe gek het ook klinkt; door seks onder water te hebben raak je ontzettend opgedroogd. Gevolg: geen prettige seks en na de tijd een zeer gevoelige intieme zone. Als oplossing kun je glijmiddel op basis van siliconen gebruiken, al wordt dit in de zee of in het zwembad al een iets ingewikkelder verhaal.

Onveilig

Seks onder water is op meer manieren niet veilig. Om te beginnen is de kans op een soa groter doordat je minder controle hebt over het condoom. Onder water heb je immers weinig zicht op of hij er nog wel goed omheen zit. Naast een geslachtsziekte kun je op deze manier ook nog eens een zwangerschap oplopen.

Opgesloten

Ja zeker, die horrorverhalen zijn allemaal waar: onder water kunnen jullie in elkaar vast komen te zitten. Dat wordt ook wel ‘penis captivus’ genoemd, kort door de bocht: zijn penis wordt vacuüm gezogen in jouw vagina. Als het zo ver is, kun je niets anders doen dan 112 bellen zodat de artsen in het ziekenhuis jullie uit elkaar kan halen. Awkward.

Lees ook
Opgebiecht: ‘Vanwege een weddenschap had ik seks met een collega’

Strafblad

Als bovenstaande redenen je nog niet over hebben gehaald, dan is dit vast de druppel: seks onder water is illegaal. In ieder geval, zolang je het op een terrein doet dat niet van jou of jullie is. Seks onder water is verboden op grond van schennis van de eerbaarheid. Betrapt de politie jullie, dan kun je een fikse boete en een strafblad krijgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Ze.nl | Beeld: Unsplash

Shoppen is altijd een goed idee