Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Waarom iedereen een gay best friend nodig heeft

Waarom iedereen een gay best friend nodig heeft

Relaties & opgebiecht
Waarom iedereen een gay best friend nodig heeft

Boyfriends only get you so far, bff’s durven al eens gemeen uit de hoek te komen, maar gay best friends zijn forever! 5 redenen waarom gay best friends de allerbeste vrienden zijn.

Je GBF heeft het beste mode advies

Hij weet wat je flatteert en hij zal er geen doekjes om winden als iets je belachelijk staat. Bijkomend voordeel: hij zal niet zurig doen over dat jou iets beter staat dan hem.

copyright: giphy

Je GBF is the life of the party

En weet bovendien altijd waar de allerbeste feestjes zijn. Met hem loop je niet het risico toch thuis op de bank te blijven met een filmpje (lame!) of dat je halverwege de avond anderhalf uur op de wc moet zitten omdat hij moet overgeven en jij zijn haar moet vasthouden. Hij heeft dan wel lang haar, maar hij drinkt jou met gemak onder de tafel.

copyright: giphy

Je GBF zegt nooit ‘Zou je dat wel eten’

En is zelf ook niet de hele tijd calorieën aan het tellen. “Veel sporten en daarna lekker eten”, is zijn motto. Veel beter en gezelliger dan de hele tijd dat ongezellige geknaag op je tak selderij omdat dat zogenaamd calorieën zou verbránden. Jaja.

Je GBF kan wel tegen een stootje

Hij gaat niet direct naar huis als er een glas rode wijn over z’n broek valt. Als je eens snauwt, snauwt hij lekker terug en zijn jullie het na 5 minuten weer vergeten en hij hoeft niet de hele avond zijn make-up bij te werken

copyright: giphy

Je GBF is geen bedreiging voor je relatie

Hij flirt misschien wel een beetje met je vriendje – als het überhaupt zijn type is – , maar jouw vriend valt niet op mannen dus niks aan de hand 🙂

 

Meer over vriendschap?

 

Bron: flair.be // afbeeldingen: giphy

Shoppen is altijd een goed idee