Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Vrijgezelle vrouwen, opgelet: The Bachelor keert terug op Net5!

Vrijgezelle vrouwen, opgelet: The Bachelor keert terug op Net5!

Relaties & opgebiecht
Vrijgezelle vrouwen, opgelet: The Bachelor keert terug op Net5!

Het realityprogramma The Bachelor keert terug naar Nederland. Net5 roept aantrekkelijke, sportieve, reislustige vrijgezelle mannen tussen de 30 en 42 jaar op zich te melden bij de zender. In het programma ontmoet de droomman 22 vrouwen tijdens uiteenlopende dates op een idyllische locatie.

Lees ook
Timor Steffens weer vrijgezel

Succesnummer
Het van origine Amerikaanse format loopt al twintig seizoenen lang bij ABC. Daarnaast is de show in 27 landen te zien met in totaal meer dan duizend afleveringen en diverse spin-offs (zoals The Bachelorette) als gevolg. Ook in Australië gooit het format hoge ogen; niet alleen op het gebied van kijkcijfers, maar ook qua aandacht in de media en op social media.

Eerdere seizoenen
In Nederland was De Bachelor voor het eerst te zien in 2003. De eerste reeks werd toen uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door Irene Moors. De tweede serie volgde een jaar later en was te zien op Yorin. De presentatie werd ditmaal gedaan door Rik Luijcx. In 2011 keerde het programma opnieuw terug, met Robert ten Brink als presentator.

Aankondiging
Net5 schotelde de kijkers van de eerste aflevering van Peking Express gisteravond een promotiefilmpje voor waarin de zender het nieuwe seizoen van The Bachelor aankondigde. Zodra de begeerde mannelijke vrijgezel is gevonden en wereldkundig wordt gemaakt, kunnen geïnteresseerde vrouwen zich aanmelden.

Net5 wil in het najaar met de uitzendingen beginnen.

Shoppen is altijd een goed idee