Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > De top 10 sextoys

De top 10 sextoys

De top 10 sextoys

Je hoeft je allang al niet meer te schamen als een erotisch speeltje in je nachtkastje ligt. Sextoys zijn een fijne aanwinst voor je sexleven: solo en ook met je partner. Wil je graag een nieuw exemplaar aanschaffen of is dit je eerste toy? Wij zetten de 10 beste sextoys op een rijtje…

 

1. De Rabbit
Rabbit vibrators hebben alles voor ultiem genot: stimulatienopje onder de eikel, draaiende top, roterende parelbanen, trillende clitorisstimulator, bibberende konijnenoortjes. Het is niet voor niets de bestverkochte soort vibrator ooit.

Shop hier op Bol.com

 

2. We-vibe
Dit speeltje is de laatste jaren zeer populair geworden. De We-vibe wordt bij de vrouw ingebracht waarnaar haar partner ook bij haar naar binnengaat.

Shop hier op Bol.com

3. Massager/Magic Wand
Ook dit speeltje is enorm geliefd geworden onder vrouwen. Deze krachtige vibrator diende van origine als een nekmassager, maar dat maakt het er absoluut niet minder om.

Shop hier op Bol.com

4. G-spot vibrator
Een G-spot orgasme krijgen was nog nooit zo makkelijk snel geweest. Dit exemplaar stimuleert de G-spot én de clitoris.

Shop hier op Bol.com

5. Penisring
Ronddraaiende sensuele wervelingen of korte snelle bewegingen voor op en rond de clitoris. Deze penisring van Lelo geeft je dezelfde golven van extase als tijdens orale seks.

Shop hier op Bol.com

6. Vibrerend eitje
Maak een vrijpartij extra spannend door jouw partner de vibrator te laten bedienen, waar en wanneer dan ook!

Shop hier op Bol.com

 

7. Dildo
Het bescheiden broertje van de Rabbit is verkrijgbaar in felle kleuren, maar ook de ‘levensechte’ exemplaren mogen er zijn. Deze zijn erg geschikt voor vrouwen die niet van heftig houden.

Shop hier op Bol.com

 

8. Vagina balletjes
Deze kralen van Fifty Shades of Grey stimuleren stiekem je G-spot en bieden een zwaar gewicht om zich rondom vast te pakken, de Inner Goddess zilveren ballen zijn ideaal voor diegenen die behoefte hebben aan een nieuwe vormende uitdaging met toegevoegde tevredenheid.

Shop hier op Bol.com

 

9. Buttplug
Deze wordt gebruikt om de anus op te rekken. Meestal ter voorbereiding van anale sex. Sommige vrouwen (of mannen) ondervinden er ook genot van om het tijdens (vaginale) sex te gebruiken.

Shop hier op Bol.com

 

10. Penispomp
Krijg je partner moeilijk een erectie? Misschien is een penispomp een oplossing. Het apparaat zuigt het geslacht tot zijn volledige potentie. Nu hopen dat zijn ego niet breekt, als je hiermee komt aanzetten…

Shop hier op Bol.com

 

Meer weten over sextoys? Lees deze artikelen:

– Wat je sexspeeltje over je persoonlijkheid onthult

– 10 bizarre sextoys

– Betere sex dankzij deze speeltjes voor koppels