Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > ‘Temptation Island’ aflevering 11: de geweldigste tweets op een rij

‘Temptation Island’ aflevering 11: de geweldigste tweets op een rij

Relaties & opgebiecht
‘Temptation Island’ aflevering 11: de geweldigste tweets op een rij

Na aflevering 10 van ‘Temptation Island’ (lees: het stomend hete kampvuur) was het weer uitkijken geblazen naar de elfde van het seizoen. Een voorproefje van de aflevering verklapte al dat een aantal deelnemers zich zou moeten overgeven aan de leugendetector, waaronder Mezdi.

Lees ook: Betekent deze foto dat Temptations Kevin en Chloë een setje zijn?

Niet alleen Mezdi maar ook Daniëlle, Jeremy en Vanessa werd het vuur aan de schenen gelegd. En nee, Mezdi kwam niet héél goed uit de verf. Hij beweerde niet te hebben gezoend met Denise, maar – zoals de kusgeluiden eigenlijk al onthulden – bleek-ie wél voor haar charmes gevallen te zijn. Na de leugendetector was het tijd voor een feestje, waarbij Jeremy duidelijk te veel gedronken had (lees: het moment dat-ie zijn liefde naar Vanessa uitsprak in het hutje) en waarna Joshua ‘nog even ging douchen bij Megan’. En oh, ondanks dat Kevin laatst nog zei dat-ie absoluut niet van plan was om seks te hebben voor de camera, dook hij tóch bovenop Chloë.

Twitterend Nederland en België smulden weer van de aflevering, en dat heeft weer een rijtje hilarische tweets opgeleverd. Lees maar mee:

Bron: Twitter | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee