Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Telefoonseks

Telefoonseks

Telefoonseks

Het vergt wel wat oefening en een goede voorbereiding. Dit zijn 10 handige telefoonsekstips!
1: Leuk om alvast op te warmen met een spannend smsje. Check wel het nummer minstens 3 x voordat je het daadwerkelijk verstuurt! Een vergissing is snel gemaakt, vooral omdat dit al zo spannend is, en je wilt toch echt niet dat jouw hete tekst in de verkeerde handen valt.

2: Zorg dat je zelf echt in de mood bent voor telefoonseks. Draag een spannend lingeriesetje, of trek het uit, net waar je zelf opgewonden van wordt. Zorg dat eventuele speeltjes binnen handbereik zijn.

3: Noem de dingen bij hun naam. Wees niet bang om te verwoorden wat je wilt. Tijdens gewone seks kun je veel duidelijk maken door hem te strelen, of door zijn handen op je fijne plekjes te plaatsen, maar nu kan dat dus niet. Bovendien is het erg opwindend om ‘vieze woorden’ te zeggen.

4: Het kan even duren voordat je de ‘goede toon’ te pakken hebt, zeker als je dit voor het eerst probeert. Bel dus vooral tijdens je daluren, anders kan het een erg duur grapje worden.

5: Bel in ieder geval met een draadloze telefoon, anders loop je het risico dat je in the heat of the moment verstrengeld raakt in de telefoondraad, of dat de telefoon op de grond kwakt en de verbinding verbroken wordt. Niet opwindend.

6: Zorg voor een volle batterij en natuurlijk genoeg beltegoed als je prepaid belt.

7: Begin het gesprek als een gewoon gesprek. Schakel niet direct over op je heetste porno-modus met een hoop gehijg. Dat kan wat afschrikwekkend werken. En je lief moet ook even de kans krijgen om op te warmen.

8: Vergewis je er wel van dat je lief op het moment van bellen ook in staat is om mee te gaan in het telefoonseks-avontuur. Vanzelfsprekend is het niet zo handig om te bellen tijdens een vergadering, een functioneringsgesprek, zware griep of een bezoek aan z’n moeder. Of als hij in de auto zit met iemand erbij en hij belt handsfree met jou op de speaker. Eerst effe checken, dus.

9: Doe dit vooral op jullie eigen manier. Denk niet dat je meteen een ervaren sekstelefoon-medewerkster moet zijn. Als je eerst even moet giechelen, doe dat dan. Maak grapjes om het luchtig te houden en schakel op je eigen tempo over naar het serieuzere werk.

10: Wat zeg je eigenlijk? Begin het gesprek met wat neutrale opmerkingen als: “Waar ben je?” of “Wat ben je aan het doen?”. Als hierop een wedervraag gesteld wordt, antwoord dan met bijvoorbeeld: “Ik lig op bed en ik denk aan jou.” Vertel wat je aan hebt (of niet). Als je dan niet weet hoe het verder moet, werkt het altijd goed om het te hebben over jullie laatste vrijpartij. Vertel wat je daar zo lekker aan vond, vraag je lief waar hij het meest van heeft genoten. Vertel wat je favoriete standje is en waarom en vraag ook naar zijn favoriete standje. Voor je het weet zijn jullie heerlijk op dreef!