Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Eens of oneens? ‘Als je partner geen zin heeft in een bezoekje aan jouw familie, hoeft hij/zij niet mee’

Eens of oneens? ‘Als je partner geen zin heeft in een bezoekje aan jouw familie, hoeft hij/zij niet mee’

Eens of oneens? ‘Als je partner geen zin heeft in een bezoekje aan jouw familie, hoeft hij/zij niet mee’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Als je partner geen zin heeft in een bezoekje aan jouw familie, hoeft hij of zij niet per se mee’.

Partner familiebezoek

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Martine: Natuurlijk hoeft het niet altijd! Maar zo nu en dan vind ik dat je tijd moet maken voor familie… ook je schoonfamilie!

Britt: Eens, moet geen verplichting zijn.

Marlous: Eens! Je moet doen waar je blij van wordt en niet omdat het als een verplichting voelt. Die vibe pikt de familie heus wel op.

Rineke: Alleen bij verjaardagen en feestdagen moesten we mee van elkaar. Verder elkaar vrij laten.

Judith: Eens. Je moet niet, je mag. Komt de sfeer echt ten goede.

Bianca: Eens, maar het ligt er wel aan wat het doel van het bezoek is. Met verjaardagen of kerst is het een ander verhaal.

Jacky: Eens. We hebben allemaal weleens geen zin in familiebezoek. Als ik niet mee kwam naar mijn schoonouders, waren zij daar elke keer weer kwaad over. Niet echt fijn voor de sfeer denk ik.

Stephanie: Het is soms juist ook lekker om even alleen te gaan.

Richard: Vind het wel zo prettig als de partner mee gaat. Ik ga ook gewoon mee als mijn vrouw naar haar ouders wil. Je doet dat toch ook voor je partner, die heeft zijn of haar ouders ook niet uitgekozen.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Als je weet dat een vriendin bedrogen wordt, móet je het haar vertellen’

Jessica: Mee eens. Vind het wel heel gezellig om samen te gaan, maar heeft hij geen zin, dan hoeft dat echt niet per se. Geldt andersom voor mij ook. Maar eigenlijk gaan wij altijd wel samen.

Rene: Ik ga alleen mee naar een verjaardag van schoonouders en met kerst, voor de rest hoef ik nooit mee. Zelf heb ik geen familie waar ik heen moet, dus mijn man heeft mazzel!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)