Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Stap jij dit jaar in het huwelijksbootje? Dit zijn de trends

Stap jij dit jaar in het huwelijksbootje? Dit zijn de trends

Stap jij dit jaar in het huwelijksbootje? Dit zijn de trends

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Niet alleen op het gebied van mode, beauty en diëten, maar óók op het gebied van trouwen. 

Lees ook: 5 goede redenen om te trouwen voor één dag

Als je in 2018 in het huwelijksbootje stapt en er zeker van wilt zijn dat de bruiloft helemaal van nu is, zijn er een aantal trends die je niet mag missen. Van het bruidsboeket tot de ringen, taart en het feest: dit zijn ze.

Alternatieve ‘confetti’

Je kunt confettikanonnen laten afgaan of ervoor kiezen om rijst te laten strooien, maar wil je wat hippers? De trend van dit jaar draait om alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van bellenblaas of gedroogde rozenblaadjes?

Tatoeages in plaats van ringen

In de jaren negentig was dit al (van korte duur) een ding en nu belooft het weer helemaal terug te komen: matching tatoeages in plaats van traditionele trouwringen.

Klein gezelschap

Het is een lastige opgave: wie nodig je wél en niet uit voor de ceremonie? Wie komt er wel of niet op het feest? In 2018 is het helemaal oké als je alleen je naasten erbij wilt hebben en niet al die collega’s die je maar half kent.

Een bericht gedeeld door (@il_sogno_inspo) op

Veldboeket

Je hoeft geen statisch bruidsboeket te laten maken als je dit jaar trouwt, want het mag allemaal wat natuurlijker. Bijvoorbeeld met een veldboeket, dat eruit mag zien alsof je het hebt samengesteld met bloemen uit eigen tuin.

De bruidstaart is terug van weggeweest

Het toetjesbuffet en de donutmuren waren de afgelopen jaren misschien een ding, maar dit jaar is de goede oude bruidstaart weer terug. Hoe meer laagjes, hoe beter. Enne, vergeet die poppetjes niet bovenop de taart.

#Flairviertdeliefde

Op 14 februari 2018 organiseert Flair de grootste bruiloft van het jaar in de Kapel van Hotel Arena. Met een geweldige bruidstaart, bruisende champagne en niemand minder dan Xander de Buisonjé als trouwambtenaar. Deelname aan deze actie is helemaal gratis en je kunt je tot 15 januari opgeven op deze pagina; hier vind je tevens alle informatie over het evenement. Vertel kort je verhaal en leg uit waarom Flair en Xander juist jullie zou moeten trouwen. Wie weet word jij de gelukkige!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Het Laatste Nieuws | Beeld: iStock