Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Sexboeken voor ná Fifty Shades of Grey

Sexboeken voor ná Fifty Shades of Grey

Sexboeken voor ná Fifty Shades of Grey

Erotische romans waren ooit taboe, maar sinds Fifty Shades of Grey zijn ze niet meer weg te denken uit het boekenschap. Of je het boek wel of niet al hebt gelezen: wij van Vrouwonline zetten 6 hete sexboeken die je net zulke rode oortjes zullen geven als Anastacia Steele en Christian Grey je hebben bezorgd.

De razend populaire erotische roman 50 Tinten Grijs is alweer een paar jaar geleden uitgebracht. Het kan dus zijn dat je het boek allang al gelezen hebt, maar als je dat niet hebt gedaan raden wij je aan dat heel snel te doen! De boekverfilming van Fifty Shades of Grey komt er namelijk aan. Wie de hoofdrolspelers zijn, is inmiddels bekend en voor je het weet draait de film in de bioscoop. En wie eenmaal begint aan erotische boeken kan niet meer stoppen dus daarom zocht Vrouwonline wat boeken uit voor je leesleven ná Christian Grey.

Louter Lust (Lydia Rood)

Een digitaal boek vol erotische fantasieën van vrouwen, zodat niemand (ook niet in de trein of op het strand) kan zien wat je aan het lezen bent. Heimelijk genieten!

Gedeelde Genoegens (Lydia Rood)

Over een jonge getrouwde vrouw die op reis gaat, maar haar verlangens niet in bedwang kan houden. Ze is bereid in bed heel ver te gaan, maar wat ze niet weet, is dat haar trouwe vent mee kan genieten met al haar avonturen. Opnieuw een digitaal boek vol spannende scenario’s.

//

Halsoverkop (Anja de Crom)

Een lekkere paperback voor in je koffer. Vanaf het eerste moment word je meegesleept in het leven van lesbienne Sara, die het nodige meemaakt met haar baan als huismeester in Villa Volta. Halsoverkop is een levendige, humoristische roman over trouw, vriendschap en grote sommen geld. Mét de nodige portie sex en liefde.

//

Zindering (L. Zikkenheimer & M. van den Donk)

Passie, sex en liefde staan centraal in dit boek. Een boek dat je stapje voor stapje verleidt tot het lezen van zacht sensuele en erotische verhalen.

//

Godin van de Jacht (Heleen van Royen)

Deze Nederlandse schrijfster windt er geen doekjes om: ze schrijft graag over sex. Godin van de Jacht vertelt het verhaal van een vrouw die opkomt voor haar recht op seksualiteit. De lasten en lusten van het moderne huwelijksleven staan centraal. Vol hilariteit en spannende bladzijdes waar je wangen van gaan gloeien.

//

De Ontboezeming (Isabelle Dams)

Ann Delacourt vindt op een dag een dvd in haar bus waarop ze zichzelf herkent. En dit is niet een dvd die je gezellig met vriendinnen op de bank bekijkt. De Ontboezeming is een erotische thriller: spannend, heet en flirterig.

 Veel leesplezier!

//