Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Sex on the beach

Sex on the beach

Sex on the beach

Terwijl de zon langzaam in de zee zakt, hebben jij en je lief gepassioneerde seks op een verlaten strand. Het is erg spannend, want jullie willen niet betrapt worden. Maar juist omdat het stiekem is, is het zo lekker. Tja, seks op het strand, wie heeft daar nou niet van gedroomd? Daarom de do’s en don’ts.

Geen toeschouwers
Als je sekst op het strand, wil je dat natuurlijk niet met toeschouwers. Loop dus een stuk door, totdat er geen mensen meer in de buurt zijn. Het allerbest is nog om te wachten tot het donker is. Vind je het zelfs dan nog geen prettig idee? Je kunt ook een windscherm meenemen. Kleine kans dat jouw blote kont gezien wordt!

Vergeet je badlaken niet!
Het is ook geen slecht idee om een groot badlaken mee te nemen. Dit zorgt immers voor minder zand tussen je billen! En zand is ook niet zo fijn voor je vagina…

Boetes en celstraf
Let op in welk land je sekst op het strand. In Oost-Europese landen kun je namelijk een celstraf riskeren. Als je in Spanje strandseks hebt en je wordt betrapt, kun je een fikse boete verwachten (denk aan een euro of 75.000). Ook in Kroatië kun je een geldboete krijgen, al is die vele malen lager dan in Spanje.

In landen als Dubaï mag je niet eens openbaar zoenen en hand in hand lopen zien ze daar ook liever niet. Laat staan seks! In Turkije en Griekenland kun je ook een gevangenisstraf verwachten.

Italië is iets vriendelijker. Het schijnt dat je daar overdag mag seksen aan de kust, maar ’s avonds is het verboden. Het beste kun je in Scandinavië seksen. De boeteprijzen zijn daar laag en in Noorwegen kun je er zelfs met alleen een waarschuwing vanaf komen.

Diep in de zee
Kun je het toch echt niet laten, maar wil je ook geen boete of een aantal maanden in de cel riskeren? Je kunt ook seksen in de zee! Zorg wel dat je echt opgewonden bent, want in het begin kan seks in het water best wat moeizaam gaan. En condooms zijn ook niet waterproof, dus wees zeker van je partner.

Seks in het water is erg fijn, want het valt voor anderen niet op. Tenminste, als jullie je zwemgoed niet kwijt raken in zee.

Heb jij weleens seks op het strand gehad?