Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Vrouw hoopt liefde te vinden met koffiebekers

Vrouw hoopt liefde te vinden met koffiebekers

Relaties & opgebiecht
Vrouw hoopt liefde te vinden met koffiebekers

Wat doe je als je de prins op het witte paard nog steeds niet bent tegengekomen? Dan kun je gaan swipen tot je een ons weegt. Of, zoals deze vrouw, het heft in eigen handen nemen. Zij liet haar gezicht op koffiebekers afdrukken. 

De 37-jarige Lynne Adams uit Schotland was het helemaal zat om als vrijgezel door het leven te gaan. Datingsites wierpen geen vruchten af en ook in kroegen of simpelweg op straat lukte het haar maar niet om de ware liefde te vinden. En dus zette ze een briljant staaltje zelfpromotie op poten.

Selectie
In samenwerking met een lokale koffietent in haar woonplaats, liet ze haar gezicht op duizend koffiebekers drukken. Deze foto voorzag ze van een link naar haar profiel op datingsite Match.nl. De medewerkers van de koffiezaak deden de selectie en besloten aan welke man ze een koffiebeker met Lynne’s foto zouden geven.

Eigenzinnig
Over deze ludieke actie vertelt Lynne: ‘Ik ben dol op koffietentjes. Als ik een date heb, spreek ik daar ook meestal af. Van mijn dates hoor ik vaak dat ze me een eigenzinnig persoon vinden, dus deze eigenzinnige actie past wel bij me. En dat ik koffiebekers gebruik om mijn profiel te verspreiden, vind ik helemaal geen probleem.’

Toegegeven, je moet wel lef hebben, maar waarom zou je gaan zitten afwachten, als je ook zélf de eerste stap kunt zetten?

Bron: NSMBL, Mirror.co.uk

Shoppen is altijd een goed idee