Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relaties & opgebiecht > Relatiedipje? Plan een romantische getaway op deze bijzondere plekjes

Relatiedipje? Plan een romantische getaway op deze bijzondere plekjes

Relaties & opgebiecht
Relatiedipje? Plan een romantische getaway op deze bijzondere plekjes

(copyright: Veer)

Is je relatie in een dipje terechtgekomen? Laat Netflix even voor wat het is en plan een romantische getaway met je lief. Niet al te ver van huis, maar wel mijlenver van de dagelijkse sleur. Wij hebben drie adresjes geselecteerd die zeker de moeite waard zijn!

Voor wellnessfreaks

Relaxen in het groen en all eyes on him. Klinkt geweldig, toch? Nooz is een exclusief relaxconcept in de Antwerpse Kempen. Je kunt er een weekend heerlijk bijkomen met z’n tweeën. Midden in de natuur geniet je hier met elkaar – zonder pottenkijkers – van een privéwellness. En na een namiddagje verwennerij kun je hier ook overnachten… In de Forest Lodge met floating bath en waterbed of in de Heaven Lounge met hemelbed, privé massageruimte en jacuzzi. Take your pick!

Nooz kreeg al verschillende prijzen zoals ‘beste sauna’, ‘meest innovatief concept’ en ‘Luxury Wellness Retreat of the Year’.

Meer info over ‘Nooz’ vind je hier.

Voor waterliefhebbers

Beleef jullie eigen ‘I’m the king of the world’-moment als Jack en Rose in Titanic en overnacht op een boot. Slapen op water is een fijne boat & breakfast in Mechelen.

Extra pluspunt; wie op de boot verblijft mag gratis vouwfietsen huren voor een ritje door Mechelen.

Meer info over Slapen op water vind je hier.

Voor tortelduifjes

Heb je altijd al eens in zo’n chic bad op pootjes willen liggen? Boek dan een weekendje in B&B Hoeve de Witte Gans. Een charmante 16-eeuwse hoeve in de Belgische Voerstreek.

Tortelduifjes kunnen kiezen voor een overnachting in de Droomsuite. Deze ruimte heeft een badkamer met inloopdouche in de vorm van een hart (love it!), kleine natuursteen hartjes in de vloer en jawel, een bad op pootjes.

Meer info over B&B Hoeve de Witte Gans vind je hier.

Beeld: Bijzonderplekje.be

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee